Ionic White: Αποκτήσετε Λευκά Και Αστραφτερά Δόντια Σε Μόλις 21 λεπτά!

Το Ionic White είναι ένα επαναστατικό, εύκολο στη χρήση, ταχείας δράσης σύστημα λεύκανσης των δοντιών που σας επιτρέπει να γλιτώσετε εκατοντάδες ευρώ σε ακριβές επισκέψεις στον οδοντίατρο.

Απλά ψεκάστε το ειδικό λευκαντικό διάλυμα και τον επιταχυντή στα δόντια σας, τοποθετήστε το τζελ λεύκανσης και τον επιταχυντή στο επιστόμιο, τοποθετήστε το επιστόμιο στο στόμα σας και ανάψτε φως για δύο λεπτά.

Αφαιρέστε το επιστόμιο, ξεπλύνετε και επαναλάβετε.

Θα έχετε τα πιο λευκά και φωτεινά δόντια που μπορείτε να φανταστείτε!

Ionic White

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε λευκά δόντια με αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

H λεύκανση των δοντιών σας συνήθως είναι μια δύσκολη εμπειρία: πηγαίνετε σε έναν οδοντίατρο και πρέπει να δαπανήσετε πολύ χρόνο και χρήμα ή να το κάνετε άτεχνα μόνοι σας στο σπίτι με τζελ και ταινίες.

Το Ionic White σας παρέχει τα αποτελέσματα της λεύκανσης ενός επαγγελματία και είναι αρκετά εύκολο για τον οποιονδήποτε! Η απόλυτη μέθοδος του χωρίς πόνο, σας δίνει τον πλήρη έλεγχο για τη λεύκανση που επιθυμείτε. Χρησιμοποιεί ένα φως για την πρώτη εφαρμογή με τζελ και σπρέι για τη συντήρηση.

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος είναι η ευκολία του στη χρήση, τα γρήγορα αποτελέσματα και η ευχάριστη γεύση μέντας του σπρέι.

Χαμόγελο με Ionic White

Τα λευκά δόντια σας κάνουν να χαμογελάτε περισσότερο.

Ένα λαμπερό χαμόγελο είναι μία από τις προϋποθέσεις για μία καλή συνομιλία, θετικά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας και προκαλεί τη θέληση για παράταση κοινωνικής επαφής.

Ο καπνός και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών, όπως ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί, ορισμένα φρούτα και λαχανικά και οι χυμοί έχουν αναπόφευκτα αρνητικές συνέπειες για το χρώμα των δοντιών σας.

Μην χάσετε την ευκαιρία!

Αν θέλετε πραγματικά να μείνετε μακριά από την αμηχανία που προκαλούν τα λεκιασμένα ή κίτρινα δόντια, το Ionic White υπόσχεται να σας χαρίσει αστραφτερό χαμόγελο, εύκολα και γρήγορα.

Καλύτερη Θετική Κριτική: "Πραγματικά Εξαιρετικό Για Τα Χρήματα Που Έδωσα"

Σκεφτόμουν λοιπόν, αν ήθελα να πάρω το iWhite ή το Ionic White σύστημα. Τα είδα και τα δύο στην τηλεόραση και σκέφτηκα ότι θα λειτουργούν.

Έτσι, αφού το Ionic White ήταν ακριβότερο σκέφτηκα ότι θα είναι και καλύτερο, καθώς είδα επίσης ότι οι κριτικές για το iWhite δεν ήταν και τόσο καλές και έτσι διέθεσα τα επιπλέον 10 ευρώ και πήρα το Ionic.

Η διαδικασία είναι αρκετά ενοχλητική όταν πρέπει να στριφογυρίζεις αυτό το πράγμα στο στόμα σου για 7 λεπτά κάθε φορά... μπορεί να συσσωρευτεί πολύ σάλιο σε αυτό το χρονικό διάστημα, και έτσι υπάρχει θέμα.

Τελικά όμως, τα δόντια μου είναι πολύ πιο λευκά, αν και ήταν αρκετά κίτρινα.

Μου αρέσει το ότι έρχεται με ένα διάλυμα 60 ημερών για πλύσιμο του στόματος που πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο δύο φορές την εβδομάδα για 2 λεπτά. Καθόλου κακό για αυτά τα σπουδαία αποτελέσματα.

Καλύτερη Αρνητική Κριτική: "Μην Ξοδέψετε Τα Χρήματά Σας Χωρίς Λόγο"

Δοκίμασα το Ionic White νομίζοντας ότι θα κάνει τα δόντια μου λευκά και αστραφτερά. Δεν έκανε τίποτα για μένα. Ούτε καν μισό τόνο πιο ανοιχτά. Οι ισχυρισμοί για τα αποτελέσματα αυτού του προϊόντος είναι υπερβολικοί.

Το Ionic White Είναι Πρώτο Σε Πωλήσεις Στην Ελλάδα!

Το Ionic White είναι ένα ασφαλές σύστημα λεύκανσης δοντιών που λειτουργεί γρήγορα. Η διαδικασία λεύκανσης μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 30 λεπτά και τα αποτελέσματα θα είναι αμέσως αισθητά.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει υποστεί εργαστηριακές δοκιμές και έχει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Το Ionic White λευκαίνει αποτελεσματικά τα δόντια, λόγω των ιόντων αργύρου που περιέχονται μέσα στο τζελ των στυλό λεύκανσης.

Τα ιόντα αργύρου αντιδρούν έντονα στο μπλε φως και ενεργοποιούν τα συστατικά του τζελ.

Συσκευή

Η εταιρία έχει χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, κυρίως λόγω της ευκολίας χρήσης του συστήματος λεύκανσης. Δεν χρειάζεται συχνή εφαρμογή και τα αποτελέσματα του φαίνονται συνήθως από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Πραγματικές Αξιολογήσεις Του Ionic White, Από Χρήστες Που Το Αγόρασαν

Ionic White αγορά

Δούλεψε Όπως Έδειχνε Στην Διαφήμιση!

Το δοκίμασα πριν από μερικές εβδομάδες και λειτούργησε όπως διαφημίζεται. Μετά το βούρτσισμα, τοποθετείτε δύο σωλήνες του τζελ πάνω στο επιστόμιο (ένας από αυτούς είναι ο "ενεργοποιητής"), το βάζετε στο στόμα σας και πατάτε το κουμπί για να κάνει το μπλε φως να ανάψει για δύο λεπτά.

Στη συνέχεια, υποτίθεται ότι πρέπει να σβήσετε το φως και να κρατήσετε το τζελ στο στόμα σας για άλλα 5-7 λεπτά πριν το φτύσετε. Αυτός είναι ένας κύκλος. Κάνετε τρεις κύκλους για την κύρια θεραπεία.

Εγώ το έκανα αυτό και τα δόντια μου έγιναν αρκετά πιο λευκά. (Το κομμάτι που πρέπει να κρατήσετε και στριφογυρίσετε το τζελ μέσα στο στόμα σας είναι κάπως ενοχλητικό, δεδομένου ότι το τζελ είναι πολύ παχύ για να στριφογυριστεί εύκολα.)

Υπάρχει επίσης μια πρόσθετη θεραπεία στο πακέτο το Ionic White (ένα σπρέι, όχι τζελ, αλλά χρησιμοποιεί τα ίδια ενεργά συστατικά με πιο αραιή μορφή). Το έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές. Είναι πιο δύσκολο να το τοποθετήσετε ομοιόμορφα και να λευκάνει επίσης ομοιόμορφα το σπρέι.

Λειτουργεί πολύ καλύτερα από τις ταινίες λεύκανσης που είχα δοκιμάσει προηγουμένως.

Μου Έκανε Μεγάλη Εντύπωση Το Ότι Τελικά Είχε Αποτελέσματα.

Δοκίμασα το Ionic White και ήμουν ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα έμεινα λίγο έκπληκτος που λειτούργησε τόσο καλά. Η μητέρα μου παρήγγειλε αυτό το σύστημα και έλαβε άλλο ένα δωρεάν ως προσφορά.

Το δοκίμασε και ένας φίλος μου, ο οποίος μου είπε το ίδιο βράδυ ότι τα δόντια μου φαινόταν πιο λευκά χωρίς να γνωρίζει ότι είχα χρησιμοποιήσει το Ionic White.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος, και δεν προκάλεσε καμία ευαισθησία στα δόντια μου (έχω ακούσει ότι αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα με μερικά άλλα συστήματα λεύκανσης δοντιών).

Ήταν απλό και έκανε τη διαφορά.

Προτείνω να αγοράσετε το Ioniv White μαζί με έναν φίλο σας και να μοιράσετε τα έξοδα, επειδή στην ουσία θα σας στείλουν δυο πακέτα στην τιμή του ενός!

Τα Κατάλευκα Δόντια Θα Αυξήσουν Την Αυτοεκτίμηση Σας!

Είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μας. Δεν είναι μυστικό ότι η στενή επικοινωνία δεν είναι και τόσο ευχάριστη όταν κάποιος έχει κίτρινα δόντια. Συχνά το χρώμα των δοντιών δεν φαίνεται πολύ υγιεινό και αφήνει μια δυσάρεστη αίσθηση σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο.

Σε κάθε συζήτηση, για επαγγελματικούς λόγους ή για ευχαρίστηση, τα λευκά και λαμπερά δόντια είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς.

Μην ξεχνάτε: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό για να πετύχετε τους στόχους σας!

Απλά δείτε με την λογική σας το αποτέλεσμα. Με ένα όμορφο χαμόγελο θα είστε ήδη σε θέση να αλλάξετε το πεπρωμένο σας ασκώντας επιρροή μέσα στο χώρο εργασίας σας, τις φιλίες και τις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο.

χαμόγελο με Ionic White

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *