iWhite 2 Instant – Επαγγελματική Λύση Λεύκανσης Στο Σπίτι

By | 19 Νοεμβρίου 2016

iWhite 2Αχ! Λευκά δόντια. Πραγματικά μπορούν να κάνουν την διαφορά στην εμφάνιση μας. Οι επαγγελματικές λύσεις όμως, κοστίζουν πολλά χρήματα.

Τι επιλογές έχουμε λοιπόν; Μα φυσικά την λεύκανση δοντιών με μια φθηνή λύση στο σπίτι.

Φυσικά δεν εννοώ όλα αυτά τα γιατροσόφια που εμφανίζονται κατά καιρούς στο ίντερνετ. Αυτά μπορούν να καταστρέψουν τα δόντια σας σε βάθος χρόνου.

➠  Αν θέλετε να αγοράσετε το πιο αξιόπιστο πακέτο λεύκανσης δοντιών στην Ελλάδα, προτείνω το Ionic White!

Πρόκειται για ένα πακέτο που μου έχει δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι σήμερα. Είναι πολύ γνωστό στην χώρα μας και οι πωλήσεις του αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, είναι η μεγάλη ευκολία στην χρήση του.

Ας συνεχίσουμε όμως με αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Προφανώς, για να διαβάζετε αυτό το άρθρο, θα θέλετε να μιλήσουμε για το iWhite 2 το λεγόμενο “Instant”.

Έχει εμφανιστεί εδώ και πολύ λίγους μήνες στην ελληνική αγορά. Οι διαφημίσεις στην τηλεόραση το έκαναν γνωστό στην Ελλάδα και στηρίχτηκε στην συνταγή του προηγούμενου iWhite 1.

Στο πακέτο του γράφει ότι είναι 100% ασφαλές. Ας το κρατήσουμε αυτό. Μου αρέσει.

Πρώτα από όλα, θεωρείται εύκολο στην χρήση του. Προσωπικά το βρίσκω λίγο “άβολο” και παράξενο. Απλά βάζετε τα μασελάκια στο στόμα σας και περιμένετε για 20 λεπτά.

Απλό ακούγεται.

Στην πράξη με δυσκόλεψε πολύ. Μου ήταν δύσκολο να τα κρατήσω στην σωστή θέση. Για κάποιον λόγο που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω, συνεχώς γλιστρούσαν και με ανάγκαζαν να τα επαναφέρω.

Η γλώσσα μου ακόμα… μου κρατάει κακία.

Τα Αποτελέσματα Του iWhite 2;

Λευκαίνει τα δόντια. Έτσι απλά. Ομολογώ ότι την δουλειά του την έκανε και το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, αλλά με ικανοποίησε.

Σε καμία περίπτωση δεν μου έδωσε 8 τόνους πιο άσπρα δόντια, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κίτρινα δόντια, κυρίως επειδή χρησιμοποιώ τακτικά το Ionic White.

Έχω επίσης μια εντύπωση, ότι τα πήγε καλά στην αφαίρεση των λεκέδων και από ό,τι διάβασα, μπορεί μετά από πολλές χρήσεις να επαναφέρει το σμάλτο. Δεν το πιστεύω αυτό. Δεν μου φάνηκε ότι είχα κάτι τόσο ισχυρό στο στόμα μου.

iWhite 2 Instant

Η μεγάλη μου αγάπη, είναι ο ελληνικός καφές. Δεν μπορώ να το κρύψω αυτό, όπως δεν μπορώ να κρύψω και τους λεκέδες που αφήνει στα δόντια μου.

Έχω δοκιμάσει πολλές φορές να κάνω λεύκανση δοντιών στο σπίτι. Έχω μετά από χρόνια, μεγάλη εμπειρία πάνω στο θέμα.

Ξεκίνησα χρησιμοποιώντας σόδα, δείχνοντας μια προτίμηση στην λεύκανση δοντιών με φυσικό τρόπο. Συνέχισα ψάχνοντας πιο αξιόπιστες λύσεις που να μοιάζουν λίγο με τις επαγγελματικές, αλλά σε καμία περίπτωση να μην κοστίζουν το ίδιο.

Τα μασελάκια iWhite 2 Instant ήταν η πιο πρόσφατη μου απόπειρα λεύκανσης. Δεν θα άλλαζα εύκολα το Ionic White και ούτε έχω σκοπό να το κάνω πλέον. Μου αρέσει όμως να δοκιμάζω τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και σίγουρα ήθελα να προσθέσω την αξιολόγηση που διαβάζετε στην σελίδα μου.

iWhite 2: Τα Περιεχόμενα του και οι Πρώτες Σκέψεις μου

Δεν θα σας κουράσω. Θα σας τα πω με δυο κουβέντες.

Το πακέτο του iWhite 2 Instant περιέχει 10 μασελάκια που έχουν ήδη τοποθετημένο το υλικό για την λεύκανση. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς. Η μίξη έχει γίνει ήδη από την εταιρία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iWhite2 για πέντε συνεχόμενες ημέρες, ή να το αφήσετε στην αναμονή μέχρη μια συγκεκριμένη ημέρα που θα έχετε κάποια μεγάλη έξοδο.

Σκέφτηκα να κάνω αυτή την 5ήμερη προσπάθεια για λεύκανση δοντιών και να κρατήσω τα υπόλοιπα, για μια ιδιαίτερη περίσταση. Δεν έχω σκοπό να τα χρησιμοποιήσω άλλη φορά. Το αποτέλεσμα των πέντε ημερών ήταν μέτριο.

Σε καμία περίπτωση δεν θα εμπιστευτώ στο iWhite 2 την λεύκανση των δοντιών μου, στην ημέρα που θέλω να βγω έξω.

Ίσως να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία κάποια άλλη στιγμή. Δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση. Δεν με κάνει όμως να νιώθω ασφαλής, όταν χρειάζομαι κάτι αποτελεσματικό και γρήγορο.

Τρόπος Χρήσης

Φροντίστε να βουρτσίσετε καλά τα δόντια σας, πριν τοποθετήσετε τα μασελάκια. Στην συνέχεια “φορέστε” τα στα πάνω και τα κάτω δόντια σας και αφήστε τα εκεί για 20 λεπτά.

Είναι λίγο δύσκολο να κάνετε υπομονή και να τα συγκρατήσετε στην θέση τους, αλλά με λίγη καλή θέληση θα τα καταφέρετε. Ομολογώ ότι μετά από την 3η ημέρα, όλα ήταν πολύ πιο εύκολα. Είχα εκπαιδευτεί.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Απλά να θυμάστε ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιήστε πάνω από 5 ημέρες. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους. Αυτός είναι και σκοπός, αγοράζοντας ένα τέτοιο πακέτο.

Τι Άλλο Δεν Μου Άρεσε Στο iWhite 2

Τα μασελάκια του iWhite 2Τα μασελάκια δεν καλύπτουν τα δόντια ομοιόμορφα!

Το κράτησα αυτό για το τέλος, γιατί δεν το συγχωρώ εύκολα σε προϊόντα λεύκανσης δοντιών. Το iWhite 2 δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά σε αυτό το σημείο.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν θα το χρησιμοποιήσω άλλη φορά. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να το κάνω να “συνεργαστεί”.

Πάντα μου άφηνε κάποια δόντια ακάλυπτα και ακόμα και σε αυτά που έβρισκα επαφή, δεν εφάρμοζε σε όλη την επιφάνεια του δοντιού.

Κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει ένα αστείο αποτέλεσμα στην λεύκανση. Φανταστείτε το μισό δόντι λευκό και το άλλο μισό κίτρινο!

Μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα, αν φροντίζετε να μετακινείτε κάθε μέρα και από λίγο τα μασελάκια, ώστε στο τέλος της 5ήμερης περιόδου να έχετε καλύψει όλα τα δόντια από λίγο.

Με συγχωρείτε, αλλά όταν δίνω χρήματα για να αγοράσω κάτι, δεν έχω καμία διάθεση να ταλαιπωρούμαι με αυτό τον τρόπο. Νομίζω με καταλαβαίνετε σε αυτό το σημείο. Δεν το διαπραγματεύομαι αυτό.

Ποια Είναι Η Εναλλακτική Μου Πρόταση;

Ionic WhiteΑν αποφασίσετε να μείνετε μακριά από το iWhite 2, έχετε πάρει μια σωστή απόφαση.

Θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε περισσότερα για το Ionic White. Έχω “κολλήσει” μαζί του εδώ και χρόνια και δύσκολα θα αλλάξω γνώμη.

➠  Κάντε κλικ εδώ για να γνωρίσετε το Ionic White σήμερα!

Πάρτε τον χρόνο σας και διαβάστε την παρουσίαση μου. Η τελική επιλογή είναι δική σας και σίγουρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Είναι αυτό που λέμε…

Εσείς πληρώνετε, εσείς αποφασίζετε.

Κλείνοντας, θέλω να προσθέσω για άλλη μια φορά, ότι τα αποτελέσματα του iWhite 2 Instant με ικανοποίησαν. Όχι πολύ, αλλά μου άρεσε η λεύκανση του.

Αυτό που με κάνει να το αποφεύγω, είναι η δυσκολία στην χρήση του. Καλούτσικα αποτελέσματα και ταλαιπωρία κατά την εφαρμογή, δεν συγχωρούνται.

Να προσέχετε τον εαυτό σας και να περνάτε καλά. Αν έχετε χρησιμοποιήσει το iWhite 2, αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μου την γνώμη σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *