Λεύκανση Δοντιών: Πώς Ακριβώς Γίνεται Και Τι Θα Σας Κοστίσει!

Μελίνα ΖαρτακάκηΨάχνετε έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να αποκτήσετε αστραφτερό χαμόγελο; Η λεύκανση δοντιών είναι η απόλυτη λύση.

Ελάτε να δούμε μαζί τις επιλογές που έχετε!

Πριν συνεχίσετε, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάστε την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ. Θα σας δείξω πώς κατάφερα να πετύχω την απόλυτη λεύκανση δοντιών.

Δεν ξόδεψα πολλά χρήματα και δεν ταλαιπωρήθηκα. Αυτός είναι και λόγος που αποφάσισα να γράψω το άρθρο που διαβάζετε σήμερα.

Θέλησα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Να σας δείξω τις εναλλακτικές σας επιλογές!

Μπορείτε να κάνετε τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο σας για καθαρισμό, ή να ζητήσετε να σας κάνει μια πιο δραστική επέμβαση.

Μπορεί όμως και να ακολουθείτε μια ρουτίνα λεύκανσης στο σπίτι σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με τα οδοντιατρεία.

Πάντα υπάρχει και η λύση της φυσικής λεύκανσης, στην οποία χρησιμοποιείτε βότανα και υλικά που υπάρχουν στην φύση, αλλά και στην… κουζίνα σας.

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε πρώτα την ασφάλεια και την διατήρηση της υγεία σας και έπειτα τον καλωπισμό και την ομορφιά γενικότερα. Σε άρθρο που διαβάσαμε εδώ: https://www.ygeiakaiomorfia.gr/leukansi-dontion/ υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση για την υγεία των δοντιών και την φροντίδα τους.

Τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα, αλλά η εξοικονόμηση χρημάτων είναι πάντα ένας πολύ σημαντικός παράγοντος για την επιλογή της λύσης που σας ταιριάζει.

Οι επαγγελματικές λύσεις είναι πολύ ακριβές. Οι σπιτικές συνταγές με φυσικά υλικά δεν έχουν συνήθως αποτέλεσμα.

Προτείνουμε να διαλέξετε κάτι ακριβώς στην μέση, Μια λύση με σχετικά χαμηλό κόστος, αλλά που να δίνει αποτελέσματα σχεδόν ισάξια με τις πολύ ακριβές επεμβάσεις λεύκανσης δοντιών από επαγγελματίες.

➠ Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, διαβάστε εδώ την πλήρη αξιολόγηση του Ionic White!

Πρόκειται για το απόλυτα αποτελεσματικό σύστημα για την λεύκανση δοντιών. Κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι η πρώτη επιλογή μας, όταν πρόκειται για μια λύση που προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-αποτελεσμάτων.

Περιεχόμενα:

Η λεύκανση δοντιών είναι μια υπόθεση που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια άντρες και γυναίκες. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα πορτοφόλια και αν επιλέξετε κάτι που θα σας κοστίσει ακριβά, δεν σημαίνει ότι θα έχετε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λεύκανση Δοντιών ή Καθαρισμός; Ποια Είναι η Διαφορά;

Σύμφωνα με τους παγκόσμιους οργανισμούς υγείας, η “λεύκανση δοντιών” είναι μια διαδικασία που στοχεύει στο να κάνει τα δόντια σας πιο λευκά από ότι είναι φυσιολογικά. Να τα “ασπρίσει”, χωρίς αυτό να είναι ένα φυσικό χρώμα δοντιών.

Λεύκανση Δοντιών - Καθαρισμός Δοντιών

Ο “καθαρισμός των δοντιών” είναι στην ουσία, η επέμβαση που επαναφέρει τα δόντια σας στο κανονικό, διώχνοντας από επάνω τους τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες από την διατροφή σας.

Έχει καθιερωθεί όμως ο “καθαρισμός” να λέγεται “λεύκανση”, απλά και μόνο για εμπορικούς σκοπούς. Ακούγεται πολύ καλύτερα και μάλλον δεν θα διαβάζετε το σημερινό μου άρθρο, αν είχα ως τίτλο “πώς θα πετύχετε τον απόλυτο καθαρισμό δοντιών”.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να χρησιμοποιούμε την “λεύκανση” για να περιγράφουμε αυτό που φαντάζομαι ότι πραγματικά θέλετε. Να αποκτήσετε δηλαδή δόντια πολύ πιο λευκά από ό,τι είναι σήμερα, χωρίς όμως να καταλήξετε με ένα κάτασπρο και αστείο χαμόγελο, σαν αυτά που κοροϊδεύουμε στην τηλεόραση..!

Τι Ακριβώς Συμβαίνει Με Το Σμάλτο Των Δοντιών;

Οι περισσότεροι από εμάς ξεκινάμε στα πρώτα μας χρόνια, με κατάλευκα και αστραφτερά δόντια, χάρη στην ανέγγιχτη στρώση του σμάλτου επάνω σε αυτά. Το σμάλτο είναι μια σύνθεση από μικροσκοπικούς κρυστάλλους και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προστατεύει τα δόντια μας από τις τριβές κατά το μάσημα ή από χτυπήματα.

Εχθρός των δοντιών η ζάχαρη

Σημειώνω εδώ, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός για το σμάλτο των δοντιών μας, είναι η ζάχαρη!

Καθώς περνούν τα χρόνια, αλλά και όσο πιο απρόσεχτοι γινόμαστε, τα δόντια μας αρχίζουν να κιτρινίζουν και να χάνουν την φυσική τους γυαλάδα. Αν δεν φροντίζουμε σε τακτική βάση να απαλλάσσουμε το σμάλτο από τους εχθρούς που το περικυκλώνουν. η κατάσταση συνήθως γίνεται ανεξέλεγκτη.

Η λεύκανση δοντιών καθώς αφαιρεί τους λεκέδες και τα υπολείμματα των τροφών, αφήνει το σμάλτο τραυματισμένο και ανοιχτό σε εξωτερικούς παράγοντες. Την κατάσταση προλαβαίνει να διορθώσει το σάλιο, μεταφέροντας κάποια μέταλλα και με τον καιρό τα οργανικά υπολείμματα αρχίζουν να γεμίζουν πάλι τα κενά.

Αποχρωματισμός Δοντιών: Οι Δύο Τύποι Των Λεκέδων

Μπορεί να βλέπουμε ότι θα δόντια μας κιτρινίζουν και να θεωρούμε ότι καθαρίζοντας τα καλύτερα θα βελτιώσουμε την κατάσταση. Καλό είναι πριν δοκιμάσουμε οτιδήποτε, να μάθουμε τι είναι αυτό που μπορεί να τα χρωματίζει.

Εξωτερικοί λεκέδες:

Είναι αυτοί που βρίσκονται στην επιφάνεια των δοντιών. Δημιουργούνται όταν πίνουμε σκουρόχρωμα ποτά (ο καφές είναι το χειρότερο), από τις τροφές και από το κάπνισμα.

Αν τους προλάβουμε, μπορούν να καταπολεμηθούν με το πολύ καλό βούρτσισμα των δοντιών. Μερικές φορές ίσως χρειαστεί να επιλέξουμε μια πιο δραστική οδοντόκρεμα.

Οι επίμονοι εξωτερικοί λεκέδες, μπορούν να φύγουν με έναν απλό καθαρισμό δοντιών. Είναι σημαντικό να ξέρετε, πώς να δεν προλάβετε την κατάσταση, μπορεί να εισχωρήσουν στην οδοντίνη και να ριζώσουν βαθειά εκεί, δημιουργώντας σοβαρότερα προβλήματα.

Εσωτερικοί λεκέδες:

Είναι αυτοί που χρωματίζουν τα δόντια από μέσα. Μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από κάποιον τραυματισμό, από την έκθεση σε κάποια φάρμακα (όπως η τετρακυκλίνη) ή απλά επειδή μεγαλώνουμε. Στο παρελθόν είχε υπερεκτιμηθεί η χρήση του φθορίου (fluoride), όμως σήμερα ξέρουμε ότι αν κάνουμε κατάχρηση, μπροεί και αυτό να λεκιάσει τα δόντια.

Ionic WhiteΚάτι που επίσης έχει ξεπεραστεί στην εποχή μας, είναι η αντίληψη ότι οι εσωτερικοί λεκέδες των δοντιών είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί σε καθαρισμούς και δεν μπορούν να καταπολεμηθούν.

Η σύγχρονη οδοντιατρική επιστήμη, θεωρεί ότι ακόμα και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις σε κίτρινα δόντια, μπορούν να θεραπευτούν χρησιμοποιώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα, προϊόντα όπως το Ionic White.

Με βάση τις παρατηρήσεις των οδοντιάτρων, η χρήση του για μερικούς μήνες, μπορεί πλέον να κάνει θαύματα.

Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε τα iWhite και iWhite 2 Instant, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή του Ionic White είναι η καλύτερη μέχρι τώρα στην ελληνική αγορά.

Αν όλα αποτύχουν βέβαια, υπάρχει πάντα η λύση της κοσμητικής οδοντιατρικής, όπου με την χρήση πρόσθετων λεπτών θηκών, “κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί” και χρειάζονται μόνο λίγες συνεδρίες και αρκετά χρήματα.

Λεύκανση Δοντιών: Οι Επιλογές Σας!

Υπάρχουν τρεις βασικές επιλογές για την λεύκανση δοντιών, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, της διάρκειας θεραπείας και του συνολικού κόστους. Και οι τρεις στηρίζονται κυρίως στην χρήση υπεροξειδίου, ενώ αυτό που στην ουσία αλλάζει, είναι ο χρόνος εφαρμογής και η πυκνότητα του.

#1 – Λεύκανση Από Επαγγελματία

Το βασικότερο πλεονέκτημα αυτής της λύσης, είναι η σημαντική αλλαγή στο χρώμα των δοντιών, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο γιατρός χρησιμοποιεί προσεκτικά μεγάλες συγκεντρώσεις υπεροξειδίου σε μορφή τζελ. Το τοποθετεί στα δόντια, αφού έχει προστατέψει τα ούλα με μια στρώση καουτσούκ.

Σε γενικές γραμμές το υπεροξείδιο μένει στα δόντια σε κύκλους 15 με 20 λεπτών, με την συνολική διάρκεια της θεραπείας να μην ξεπερνά την μία ώρα.

Αν έχετε πραγματικά επίμονους λεκέδες που φεύγουν πολύ δύσκολα, συνήθως ο οδοντίατρος θα σας συμβουλέψει να κάνετε άλλον έναν τέτοιο καθαρισμό-λεύκανση ή σε αρκετές περιπτώσεις, θα σας δώσει ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών στο σπίτι, για να συνεχίσετε μόνοι σας.

Η επαγγελματική αυτή λύση κοστίζει συνήθως από €250 έως και €800.

#2 – Εξατομικευμένα Μασελάκια Λεύκανσης Για Χρήση Στο Σπίτι

Πολλοί οδοντίατροι στο εξωτερικό υποστηρίζουν ότι για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στα δόντια σας, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια αγωγή στο σπίτι για αρκετό καιρό. Μπορούν να σας φτιάξουν μασελάκια σύμφωνα με την οδοντοστοιχία σας και na τα προσαρμόζετε στα δόντια σας μαζί με το τζελ υπεροξειδίου, ακολουθώντας το πρόγραμμα που θα σας δώσουν.

Συνήθως ζητούν να τα τοποθετείτε για πάνω από μια ώρα και πολλές φορές η καλύτερη επιλογή είναι να τα αφήνετε όλη την νύχτα, ανάλογα με την πυκνότητα του υπεροξειδίου και τις συμβουλές του γιατρού.

Στην Ελλάδα μέχρι τώρα δεν φαίνεται να συμβουλεύουν κάτι τέτοιο οι οδοντίατροι. Προτιμούν να ζητούν επίσκεψη στο οδοντιατρείο τους και αγωγή μόνο από τους ίδιους.

Η συγκεκριμένη λύση κοστίζει συνήθως από €100 έως €300.

#3 – Kit Λεύκανσης Δοντιών Στο Σπίτι

Η πιο φθηνή και σίγουρα πιο αποτελεσματική λύση (σε σχέση με το κόστος). Απλά αγοράζετε ένα Kit λεύκανσης δοντιών όπως το Ionic White και ακολουθείτε τις συμβουλές που δίνει η επιστημονική ομάδα που το δημιούργησε.

Σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλά αποτελέσματα και η τιμή του είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερο καιρό, έτσι ώστε να πετύχετε αποτελέσμτα σαν αυτά που δίνουν οι ακριβές λύσεις λεύκανσης στα οδοντιατρεία.

Το πακέτο περιλαμβάνει μασελάκια που σίγουρα δεν ταιριάζουν στα δόντια σας, όπως τα εξατομικευμένα και θα χρειαστεί να κάνετε μια προσπάθεια τις πρώτες ημέρες, μέχρι να βρείτε ένα σημείο που να σας βολεύει και να καλύπει όλα τα δόντια σας, ώστε να έχετε ομοιόμορφη λεύκανση.

Αν ξεπεράσετε τις δυσκολίες των πρώτων ημερών, σίγουρα ο καθαρισμός των δοντιών με αυτόν τον τρόπο θα σας γίνει συνήθεια.

Τα kit λεύκανσης δοντιών, συνήθως έχουν τιμές από €20 έως €100.

➠  Κάντε κλικ εδώ για να προλάβετε μια τεράστια έκπτωση!

Η λεύκανση δοντιών είναι μια καθαρά υποκειμενική υπόθεση. Κάποιοι θέλουν να φτάσουν στα άκρα και να αποκτήσουν κάτασπρο χαμόγελο, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν ένα πιο φυσικό χρώμα στα δόντια τους, χωρίς λεκέδες.

Κάποιοι θέλουν να πληρώσουν περιουσίες για να το καταφέρουν, ενώ οι περισσότεροι από εμάς. σκεφτόμαστε και το οικονομικό.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να δίνετε τον χρόνο στα δόντια σας, ώστε να προσαρμόζονται και να μην εξασθενούν. Σε διαφορετική περίπτωση γίνονται ευάλωτα σε κινδύνους και θα σας χαλάνε πιο εύκολα.

Μην κάνετε υπερβολές και αφήστε την μέθοδο λεύκανσης που θα επιλέξετε, να δώσει τα αποτελέσματα της μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.

15 Συμβουλές Για Να Βελτιώσετε Την Κατάσταση Τώρα!

λεύκανση δοντιώνΈχετε κιτρινισμένα ή αποχρωματισμένα δόντια; Σας ενδιαφέρει η λεύκανση δοντιών, αλλά δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε;

Αν ναι, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Μην αφήνετε στα κιτρινισμένα δόντια να σας εμποδίζουν να απολαμβάνετε τη ζωή σας. Ένα λαμπερό χαμόγελο πάντα κολακεύει την προσωπικότητα σας.

Θα σας δείξουμε πολλές εύκολες και απλές συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και να εξασφαλίσετε την επιτυχία όσον αφορά τη λεύκανση των δοντιών σας.

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να πιστεύετε και σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα σε επισκέψεις σε οδοντιάτρους και ακριβές μεθόδους για λεύκανση δοντιών.

Οι επιλογές σας είναι πολλές.

1.  Να ξεπλένετε το στόμα σας αφού πιείτε καφέ ή τσάι. Είναι και τα δύο πολύ γνωστά για το χρωμάτισμα των δοντιών. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσπαθήστε να τα εξαλείψετε από τη διατροφή σας εντελώς.

Το ίδιο ισχύει και για τα αναψυκτικά και το κρασί. Μπορούν να λεκιάσουν τα δόντια σας, περίπου όπως ο καφές και το τσάι.

2.   Θα βλάψετε τα δόντια σας με τρόπο που δεν θα μπορεί να διορθωθεί, αν προσπαθείτε να τα θεραπεύσετε χρησιμοποιώντας τζελ ή πάστες λεύκανσης δοντιών πολύ συχνά. Χρησιμοποιήστε τα μόνο όπως προτείνει η εταιρία στην ετικέτα της μάρκας που χρησιμοποιείτε. Θα αποφύγετε, έτσι, να κάνετε ζημιά στα δόντια σας, όταν προσπαθείτε να τα λευκάνετε.

3.   Για να λευκάνετε τα δόντια σας, ενώ τρώτε, χρησιμοποιήστε φλούδες πορτοκαλιού! Τα εσπεριδοειδή έχουν σπουδαίες φυσικές ιδιότητες λεύκανσης.

Απλώς πάρτε τη φλούδα από το πορτοκάλι, αφού το φάτε, και τρίψτε την κατά μήκος των δοντιών σας. Περιμένετε λίγα λεπτά και στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας, όπως θα κάνατε κανονικά. Θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα αμέσως.

4.   Για την προστασία των ούλων από το λευκαντικό τον δοντιών, τρίψτε τα (ούλα) με λίγη βαζελίνη πριν από τη χρήση των προϊόντων λεύκανσης. Η βαζελίνη παρέχει μια προστατευτική επικάλυψη που θα αποτρέψει τα δραστικά συστατικά των τοπικών λευκαντικών να λευκάνουν τα ούλα, μαζί με τα δόντια σας.

5.   Για να διατηρήσετε τα δόντια σας λευκά, φροντίστε να χρησιμοποιείτε ένα καλαμάκι όταν πίνετε ποτά με υψηλά επίπεδα οξύτητας. Η οξύτητα σε ποτά, όπως αναψυκτικά ή αθλητικά ποτά, μπορεί να επηρεάσει το χρώμα των δοντιών σας, αλλά το καλαμάκι ενεργεί ως εμπόδιο.

Αυτό δεν θα αλλάξει το χρώμα των δοντιών σας από τη μία μέρα στην άλλη και αν τα δόντια σας είναι ήδη λεκιασμένα δεν θα τα διορθώσει. Θα βοηθήσει στην αποτροπή του περαιτέρω αποχρωματισμού.

Γυναίκα που χαμογελάει

6.   Ένας τρόπος για να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε είναι να χρησιμοποιήσετε έναν νάρθηκα λεύκανσης δοντιών και τζελ. Αυτές οι λύσεις έχει αποδειχθεί ότι προσφέρουν ένα λευκότερο χαμόγελο. Ωστόσο, χρειάζονται λίγο χρόνο για να δράσουν.

7.   Χρησιμοποιείστε νήμα. Πρέπει να καθαρίζετε δόντια σας με νήμα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Η χρήση του οδοντικού νήματος απομακρύνει τροφές από τα δόντια και βοηθά στην καταπολέμηση της συσσώρευσης πλάκας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με τα κιτρινισμένα δόντια, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το χρησιμοποιήσουν. Για άλλη μια φορά… Αν θέλετε να διατηρήσετε τα δόντια σας στα καλύτερά τους, μην ξεχνάτε το νήμα.

8.   Η λεύκανση στον οδοντίατρο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε τα δόντια σας πιο άσπρα, αλλά αν γίνεται πολύ συχνά μπορεί να κάνετε τα δόντια σας να γίνουν πορώδη, καταστρέφοντας το σμάλτο. Αυτό μπορεί επίσης να κάνει τα δόντια σας να λεκιάζονται πιο εύκολα.

9.   Πίνετε λιγότερο τσάι και καφέ. Το τσάι και ο καφές είναι απαίσια για τα δόντια σας. Τα λεκιάζουν, αφήνοντας τους ελαφρώς ένα καφέ ή θαμπό χρώμα. Προσπαθήστε να μειώσετε την κατανάλωση τους. Εάν δεν θέλετε να διακόψετε τις αγαπημένες σας συνήθειες, τουλάχιστον ξεπλύνετε το στόμα σας καλά αφού τελειώσετε.

μέθοδος λεύκανσης δοντιών

10.   Διαλέξτε μια φθηνή αλλά σίγουρα αποτελεσματική μέθοδο. Υπάρχουν στην αγορά οικονομικές λύσεις με τις οποίες μπορείτε να πετύχετε την ιδανική λεύκανση δοντιών χωρίς καν να επισκεφτείτε τον οδονίατρο σας. Φροντίστε να αγοράσετε κάποιο προϊόν που να έχει γνωστά και εγγυημένα αποτελέσματα.

Η Λεύκανση Δοντιών Είναι Εύκολη Υπόθεση

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν πρόκειται για τη βελτίωση του χρώματος των δοντιών σας είναι να αποφεύγετε σε πρώτη φάση, συνήθειες που θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη.

Μην περιμένετε να λειτουργήσει να λειτουργήσει η λεύκανση δοντιών με την πρώτη προσπάθεια.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζεται μόνο μία φορά για να αποκτήσουν αστραφτερά δόντια και σταματούν όταν αυτή τη μία φορά δεν επιτύχουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Συνήθως, οι θεραπείες απαιτούν παρακολούθηση κάθε λίγους μήνες.

11.   Μία σημαντική συμβουλή για τη λεύκανση δοντιών είναι να προσπαθείτε να βουρτσίζετε και να καθαρίζετε τα δόντια σας με οδοντικό νήμα ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη της συσσώρευσης πλάκας.

Φροντίστε να έχετε μια οδοντόβουρτσα και νήμα μαζί σας στη δουλειά, αλλά και όταν πάτε έξω για φαγητό. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να πλένετε το στόμα σας μετά από κάθε γεύμα.

12.   Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες για τη λεύκανση των δοντιών. Βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με υπεροξείδιο.

Χρησιμοποιήστε το για να ξεπλένετε το στόμα σας και να λευκαίνουν τα δόντια σας χωρίς την χρήση δραστικών χημικών ουσιών. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι πιο ήπιο για το σμάλτο των δοντιών από τις εμπορικές ταινίες λεύκανσης και μπορεί να λευκάνει τα δόντια σας σημαντικά αν χρησιμοποιείται τακτικά.

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το οξυζενέ, είναι να βουτήξετε ένα κομμάτι βαμβάκι και να τρίψετε τα δόντια σας με αυτό. Θα πρέπει να δείτε αποτελέσματα σε μερικές εβδομάδες.

13.   Σταματήστε το κάπνισμα εάν θέλετε πιο λευκά δόντια. Το κάπνισμα καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών σας. Και αυτό που μένει είναι καφέ ή κίτρινα δόντια. Ακόμα και αν πληρώσετε για μία ακριβή οδοντιατρική λεύκανση, το χαμόγελό σας δεν θα λάμψει για πολύ αν καπνίζετε.

Σταματήστε το κάπνισμα για την υγεία σας, αλλά και για την εμφάνισή σας.

μαύρη μπλούζα14.   Αν φοράτε λευκή φωτεινή μπλούζα, θα κάνει τα δόντια που δεν είναι τόσο λευκό να φαίνονται ακόμα πιο θαμπά και κιτρινισμένα. Δοκιμάστε να φοράτε μπεζ μπλούζες ή μπλούζες σε υπόλευκο χρώμα, έτσι ώστε να μειώνεται η συνολική αντίθεση της λευκής μπλούζας δίπλα στα δόντια σας πριν φτάσουν στο λευκότερο τους στάδιο.

15.   Αγοράστε ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λεύκανση δοντιών, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε και χωρίς να χαλάσετε πολλά χρήματα. Συνήθως η επιλογή είναι δύσκολη, αλλά με λίγη καλή θέληση θα μπορέσετε να βρείτε μια μέθοδο που θα έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Μετά την λεύκανση των δοντιών σας, θα εκπλαγείτε με το πόσο θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Επιπλέον, θα σοκαριστείτε από το πόσο εύκολη, γρήγορη και φθηνή είναι η λεύκανση των δοντιών σας.

Εφαρμόστε αυτές τις απλές συμβουλές που μοιραστήκαμε μαζί σας σήμερα. Θα πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια και σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η λεύκανση δοντιών, μπορεί να είναι μια εύκολη και καθημερινή σας συνήθεια.

Λεύκανση Δοντιών Στο Σπίτι, Εύκολα Γρήγορα Και Αποτελεσματικά [+Βίντεο]

Λεύκανση δοντιών στο σπίτιΑν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη λεύκανση δοντιών στο σπίτι, σταματήστε ότι κάνετε και διαβάστε αυτό το άρθρο. Ξεκινάμε;

Θα σας δείξουμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να κάνετε τα δόντια σας να δείχνουν αστραφτερά, χωρίς να χαλάσετε πολλά χρήματα και κυρίως χωρίς να χάσετε τον χρόνο σας.

Ένα αστραφτερό χαμόγελο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική σας ζωή. Αξίζει λοιπόν να δώσετε προσοχή στις προτάσεις του σημερινού μας άρθρου.

Η λεύκανση δοντιών στο σπίτι μπορεί να είναι μια πραγματικά εύκολη υπόθεση, αρκεί να ξέρετε τον τρόπο που θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα και σπατάλη πολύτιμου χρόνου.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς θα χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Αλλά κυρίως, για να μάθετε πώς θα καταφέρετε να αποκτήσετε αστραφτερό χαμόγελό, με γνωστές σπιτικές πρακτικές.

Υπάρχουν μερικά φρούτα που μπορούν να λειτουργήσουν ως λευκαντικά δοντιών.

Ένα σπουδαίο σπιτικό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λεύκανση δοντιών στο σπίτι, είναι η φράουλα. Τα φυσικά συστατικά στις φράουλες έχει αποδειχθεί ότι λευκαίνουν τα δόντια. Μπορείτε να την κόψετε στη μέση και να χρησιμοποιήσετε το μέρος χωρίς το κοτσάνι για να τρίψετε τα δόντια σας.

Οι φράουλες μπορούν να τριφτούν πάνω στα δόντια σας ή να πολτοποιηθούν και να γίνουν πάστα με την οποία μπορείτε να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Αφήστε την να μείνει στα δόντια σας για πέντε λεπτά περίπου και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Το εσωτερικό της φλούδας πορτοκαλιού λειτουργεί εξίσου καλά.

Τα εσπεριδοειδή δεν είναι μόνο μια καλή πηγή βιταμίνης C.

Μπορούν να σας βοηθήσουν να λευκάνετε και να κάνετε τα δόντια σας πιο αστραφτερά. Η τριβή του εσωτερικού της φλούδας ενός λεμονιού ή πορτοκαλιού με τα δόντια σας, θα τα κάνει να λάμψουν.

Για ακόμα καλύτερη λεύκανση δοντιών στο σπίτι, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο αλάτι στις φλούδες των εσπεριδοειδών για να ενισχύσει τα αποτελέσματα.

Απλή Συνταγή Με Σόδα

Μπορείτε να ετοιμάσετε μια απλή συνταγή για λεύκανση δοντιών στο σπίτι με σόδα και χυμό λεμονιού. Αυτό το μείγμα μπορεί να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί για αρκετούς μήνες.

Δεν είναι δύσκολο να το φτιάξετε. Αρκεί να ανακατέψετε πολύ καλά μερικές κουταλιές σόδα μαζί με σταγόνες λεμόνι, μέχρι να έχει γίνει αρκετά παχύρρευστο το μείγμα σας, ώστε να μπορέσετε να το απλώσετε στα δόντια σας με μια οδοντόβουρτσα.

Χρησιμοποιήστε αυτή την πάστα στην οδοντόβουρτσα σας, ακριβώς όπως θα χρησιμοποιούσατε και την κανονική σας οδοντόκρεμα. Θα βοηθήσει  στην καταπολέμηση της πέτρας, η οποία συμβάλλει στο λέκιασμα των δοντιών σας.

Να πίνετε άφθονο νερό για ένα καθαρό και λευκό χαμόγελο.

Σιγουρευτείτε ότι ξεπλένετε το στόμα σας με νερό μετά από κάθε γεύμα για να αποτρέψετε τους μόνιμους λεκέδες από τα δόντια σας. Το νερό βοηθά στο επιπλέον ξέπλυμα χωρίς να βλάπτει τα δόντια σας με χημικά.

Ακολουθήστε αυτήν την απλή συμβουλή στην καθημερινότητα σας και θα βρίσκεστε σίγουρα στο δρόμο για λευκότερα δόντια.

Να θυμάστε ότι η λεύκανση δοντιών στο σπίτι λειτουργεί μόνο στα φυσικά δόντια.

Οι θεραπείες δεν επηρεάζουν τυχόν τεχνητές επιφάνειες. Σφραγίσματα, εμφυτεύματα, οδοντικές κορώνες και θήκες δεν μπορούν να λευκανθούν χρησιμοποιώντας έναν παράγοντα λεύκανσης. Αν κάνετε λεύκανση στα δόντια σας και έχετε τεχνητές επιφάνειες, το χρώμα τους δεν θα αλλάξει.

Σημείωση: Περίπου οι μισοί από τους ασθενείς που δοκιμάζουν κάποια θεραπεία λεύκανσης, ειδικά αν είναι σπιτική, βιώνουν ευαισθησία των δοντιών σε κάποιο επίπεδο ως αποτέλεσμα. Εάν αυτό συμβεί σε σας, δοκιμάστε να μειώσετε την συγκέντρωση του προϊόντος που χρησιμοποιείτε, και δείτε αν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.

Οδοντόκρεμα λεύκανσης

Χρησιμοποιήστε μία οδοντόκρεμα λεύκανσης, αλλά μην περιμένετε θαύματα σε έντονα κιτρινισμένα δόντια. Η λευκαντική οδοντόκρεμα δεν λευκαίνει τα δόντια, γι ‘αυτό δεν μπορεί να αφαιρέσει τους ήδη υπάρχοντες λεκέδες.

Βοηθάει όμως στο να αφαιρέσει ένα μεγάλο μέρος της πλάκας των δοντιών σας και μπορεί να σας προστατέψει από χημικά που προκαλούν λεκέδες προτού βρουν την ευκαιρία να αποχρωματίσουν τα μαργαριταρένια δόντια σας.

Θα πρέπει συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο σας για να μάθετε ποια προϊόντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ποια πρέπει να αποφύγετε ώστε να μην προκληθεί μόνιμη βλάβη. Ο γιατρός σας θα είναι σε θέση να σας πει ποια προϊόντα θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για σας.

➠  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποια είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα στην Ελληνική αγορά!

Διαβάστε όσες περισσότερες κριτικές μπορείτε για τα προϊόντα λεύκανσης πριν αγοράσετε κάποιο. Εάν αφιερώσετε χρόνο για μία έρευνα αγοράς πριν ξοδέψετε τα χρήματά σας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ένα ποιοτικό προϊόν πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Αποθηκεύστε όλα τα προϊόντα λεύκανσης δοντιών στο ψυγείο για να τα διατηρήσετε όσο το δυνατόν φρεσκότερα. Παλιά τζελ λεύκανσης που έχουν εκτεθεί σε μεταβολές της θερμοκρασίας μπορεί να αποκτήσουν μια περίεργη γεύση και να χάσουν την αποτελεσματικότητά τους γρήγορα.

Αν υποφέρετε από ευαισθησίες των ούλων, τα προϊόντα λεύκανσης που εφαρμόζονται με το που βγουν από το ψυγείο μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση αυτής της αίσθησης καψίματος που προκαλούν μερικές φθηνές λύσεις.

Μην αποθαρρυνθείτε αν το χρώμα των δοντιών σας δεν γίνει ακριβώς όπως θα το θέλατε.

Μπορείτε πάντα να κάνετε ένα δεύτερο γύρο της θεραπείας και γενικά χρειάζεται αρκετός χρόνος μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε ρεαλιστικά αποτέλεσμα ότι είδος αγωγής ή προϊόντων κι αν χρησιμοποιείτε.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα κιτ λεύκανσης δοντιών…

…φροντίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες ακριβώς όπως αναγράφονται. Μην νομίζετε ότι αν το αφήσετε για περισσότερο χρόνο θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί να ερεθίσει τα ούλα σας και να οδηγήσει σε πιο σοβαρά προβλήματα στην πορεία. Οι οδηγίες είναι εκεί για να ακολουθούνται.

Οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμαΜετά Τη Λεύκανση Δοντιών Στο Σπίτι

Αφού τελειώσετε τη θεραπεία για τη λεύκανση των δοντιών σας στο σπίτι, θα θέλετε να αποφύγετε την κατανάλωση ποτών ή τροφών που είναι γνωστό ότι λεκιάζουν τα δόντια.

Θα πρέπει να αποφεύγετε κάποιες κακές συνήθειες που μπορούν να προκαλέσουν αποχρωματισμό των δοντιών.

Οι τρεις μεγάλοι αντίπαλοι είναι ο καφές, τα αναψυκτικά και τα τσιγάρα.

Αποφεύγοντας αυτά τα τρία πράγματα, η λεύκανση των δοντιών σας και η διατήρησή τους σε αυτή την κατάσταση θα είναι πιο εύκολη.

Τα δόντια που έχουν πρόσφατα υποστεί λεύκανση έχουν την τάση να απορροφούν τους λεκέδες που βρίσκονται σε αυτά τα πράγματα και μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε χειρότερη θέση από ότι πριν από την λεύκανση.

Βουρτσίστε και καθαρίστε τα δόντια σας με νήμα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή συσσώρευσης της πλάκας, η οποία μπορεί να αποχρωματίσει τα δόντια σας. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να έχετε νήμα πάντα μαζί σας, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή μετά το φαγητό. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα δόντια σας θα αποτρέψετε τον χρωματισμό τους.

Μη χρησιμοποιείτε ποτέ προϊόντα λεύκανσης δοντιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Αυτό γιατί μπορεί το μωρό σας να υποστεί ζημία από τις χημικές ουσίες στα προϊόντα αυτά. Μερικές οδοντόκρεμες με λευκαντικές ιδιότητες μπορεί να είναι ασφαλείς, αλλά ξεκαθαρίστε το με το γιατρό σας πρώτα.

Εν κατακλείδι, αν έχετε αναρωτηθεί ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να πετύχετε μια αξιοπρεπή λεύκανση δοντιών στο σπίτι, ελπίζουμε πώς το άρθρο μας σας έδωσε μερικές ιδέες. Δοκιμάστε λοιπόν τις προτάσεις μας και φροντίστε να χαμογελάτε πιο συχνά!

Φυσική Λεύκανση Δοντιών Χωρίς Κόστος Και Ταλαιπωρία

Πριν αρχίσετε να ψάχνετε για τον καλύτερο οδοντίατρο, στην χαμηλότερη τιμή, διαβάστε στο σημερινό μας άρθρο για το πώς θα πετύχετε φυσική λεύκανση δοντιών εύκολα και με σχεδόν μηδενικό κόστος!

Φυσική Λεύκανση Δοντιών

Όλοι μας θέλουμε ένα πιο φωτεινό και λευκό χαμόγελο. Η λεύκανση δοντιών είναι μια πραγματικά πολυσυζητημένη υπόθεση. Ο καθημερινός τρόπος ζωής μας κάποιες φορές μας εμποδίζει να το αποκτήσουμε τα αστραφτερά δόντια που πάντα θέλαμε. Η κατανάλωση καφέ, αναψυκτικών ή η χρήση καπνικών προϊόντων έχουν καταστροφικά αποτελέσματα στην υγεία του χαμόγελου σας.

Αυτό κάνει κάποιους ανθρώπους να ψάχνουν για σπιτικές θεραπείες για να κάνουν τα δόντια τους πιο λευκά. Εάν θέλετε να κάνετε λεύκανση, τότε σας προτείνουμε να κλείσετε ένα ραντεβού και να αφήσετε τον ειδικό να κάνει την δουλειά του.

Αλλά καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές σας έρχεται αυτή η διάθεση να προσπαθείτε να δίνετε μόνοι σας λύση στα προβλήματά σας. Οπότε, για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε κάποια προϊόντα που μπορούν να σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, συγκεντρώσαμε…

5 συμβουλές για φυσική λεύκανση δοντιών που θα σας βοηθήσουν να φωτίσετε το χαμόγελό σας!

Φράουλες

Eάν λιώσετε φράουλες μέχρι να πάρουν την υφή κρέμας και την βάλετε στα δόντια σας τότε τα δόντια σας θα γίνουν πιο λευκά. Ο λόγος είναι ότι οι φράουλες εμπεριέχουν μηλικό οξύ, που έχει φυσικές λευκαντικές ιδιότητες. Αφού αφήσετε την κρέμα στα δόντια σας για πέντε λεπτά, βγάλτε την βουρτσίζοντας τα δόντια σας με μία κανονική οδοντόκρεμα, και χρησιμοποιήστε νήμα για να απομακρύνετε οποιαδήποτε σωματίδια έχουν απομείνει.

Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο έχει γίνει πολύ γρήγορα το προϊόν που τα «κάνει όλα» και δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό. Η φυσική λεύκανση δοντιών είναι μία από τις τελευταίες προσθήκες στην λίστα με τα πράγματα που μπορεί να κάνει αυτό το πολύπλευρο προϊόν.

Κάποιοι το αναμιγνύουν με μαγειρική σόδα για να φτιάξουν σπιτική οδοντόκρεμα. Άλλοι απλά κάνουν γαργάρες. Ότι και να διαλέξετε, αυτοί που χρησιμοποιούν το μηλόξυδο ως φυσικό λευκαντικό για τα δόντια προειδοποιούν ότι θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα, οπότε μην τα παρατήσετε μετά από λίγες ημέρες εάν δεν δείτε την λεύκανση που θα θέλατε.

Μαγειρική Σόδα

Γνωστή και ως διττανθρακικό νάτριο, η μαγειρική σόδα μπορεί να αναμιχθεί με χυμό από λεμόνι για να δημιουργήσετε μία οδοντόκρεμα που να λευκαίνει τα δόντια. Η μαγειρική σόδα είναι αποτελεσματική καθώς είναι ήπια λειαντική, οπότε μπορεί να καταπολεμήσει την συσσώρευση λεκέδων, αλλά είναι επίσης και πολύ αλκαλική, ώστε εάν ακολουθείτε μία όξινη διατροφή, η μαγειρική σόδα μπορεί να αναστείλει τα αποτελέσματα του οξέος.

Αγοράστε καινούρια οδοντόβουρτσα

Πόσο συχνά αλλάζετε οδοντόβουρτσα; Η Αμερικάνικη Οδοντιατρική Ένωση συστήνει να αγοράζετε καινούρια οδοντόβουρτσα κάθε τρεις με τέσσερις μήνες. Εάν κρατάτε την οδοντόβουρτσα σας πολύ καιρό τότε η αποδοτικότητα της θα μειωθεί κάτι που μπορεί να κάνει τα δόντια σας να κιτρινίσουν.

Επίσης, καθώς μιλάμε για οδοντόβουρτσες, ένας καλός τρόπος να κρατήσετε τα δόντια σας λευκά είναι να τα πλένετε αμέσως αφού φάτε ή πιείτε κάτι που μπορεί να αφήσει λεκέδες στα δόντια σας.

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Σε όλη την ζωή μας ακούγαμε ότι πρέπει να πίνουμε γάλα για να έχουμε φωτεινό χαμόγελο και από ότι φαίνεται είναι μία πολύ καλή συμβουλή. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι περιέχουν τόσο ασβέστιο που ενδυναμώνει τα δόντια όσο και γαλακτικό οξύ που τα λευκαίνει.

Αφού εφαρμόσετε αυτές τις συμβουλές πρέπει αμέσως να πλύνετε τα δόντια σας με μία κανονική οδοντόκρεμα και να χρησιμοποιήσετε οδοντικό νήμα. Ο λόγος είναι ότι ενώ αυτές οι συμβουλές όντως βοηθούν, είναι είτε όξινες είτε αλκαλικές και αφού κάνουν την δουλειά τους, οι χημικές τους ιδιότητες δεν τους επιτρέπουν να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φθορά του σμάλτου, σε οδοντικές κοιλότητες ή και σε ακόμα χειρότερες παθήσεις. Αντίθετα, εάν θέλετε να κάνουν την δουλειά τους, τότε πλύνετε αμέσως τα δόντια σας.

Η φυσική λεύκανση δοντιών πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή, πριν καταφύγετε σε χημικές λύσεις ή ακόμα και στα εργαλεία των επαγγελματιών. Δοκιμάστε πρώτα μόνοι σας στο σπίτι και έπειτα αποφασίζετε αν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα.

Λεύκανση Δοντιών Με Σόδα – Συνταγή +Βίντεο

Η λεύκανση δοντιών με σόδα σας επιτρέπει να αποκτήσετε κατάλευκα δόντια, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε στους οδοντιάτρους.

Η μαγική λεύκανση δοντιών που βλέπουμε στις διαφημίσεις για οδοντόκρεμες και οι αφύσικες και ακριβές λευκαντικές διαδικασίες που ακολουθούν οι διάσημοι μπορεί να σας φαίνονται αδύνατες.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον πιο απλό και εκπληκτικό τρόπο να αποκτήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και κάτι που είναι ακόμα πιο σημαντικό – θα σας παρουσιάσουμε έναν υγιεινό τρόπο λεύκανσης δοντιών με σόδα.

Λεύκανση δοντιών με σόδα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο θαλασσινό αλάτι ή λίγη μαγειρική σόδα για να καθαρίσετε και να προστατεύσετε τα δόντια σας με φυσικό τρόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δύο αυτά συστατικά σε συνδυασμό ή ξεχωριστά.

Θαλασσινό αλάτι

Το θαλασσινό αλάτι αποτελείται από κάποια από τα πιο απαραίτητα μέταλλα και στοιχεία, όπως το μαγνήσιο, το νικέλιο, το νάτριο, τον σίδηρο και το πιο σημαντικό στοιχείο για υγιή και δυνατά δόντια, το ασβέστιο. Αυτά τα στοιχεία προστατεύουν τα δόντια από την άσχημη αναπνοή και την πλάκα.

Το θαλασσινό αλάτι είναι διάσημο για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες, και βοηθάει στην εξουδετέρωση των οξέων που βρίσκονται στο στόμα. Η σιελόρροια και το σάλιο δημιουργούν ένα προστατευτικό και αντιβακτηριδιακό τοίχος που προστατεύει το σμάλτο.

Αφού διαβάσετε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και τις ωφέλιμες ιδιότητες του αλατιού, θα αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε μόνιμα για την στοματική και οδοντική σας υγεία.

Πώς να το κάνετε:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρέξετε την οδοντόβουρτσά σας και να την βάλετε σε μισό κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι και έπειτα να βουρτσίσετε τα δόντια σας όπως συνήθως.

Μπορείτε να το κάνετε ακόμα και με αλατόνερο αναμιγνύοντας μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ζεστό νερό, αφού πρώτα έχει διαλυθεί. Βάλτε το νερό στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα και έπειτα φτύστε το.

Το αλατόνερο θα απομακρύνει εντελώς τα βακτήρια από το στόμα σας.

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι αποτελεί έναν φυσικό τρόπο λεύκανσης των δοντιών. Δεν κάνει τα δόντια πιο δυνατά, αλλά τα λευκαίνει και συγχρόνως τα κάνει πιο λεία. Το ανθρακικό νάτριο είναι μία πολύ αλκαλική ουσία που σκοτώνει τα βακτήρια και τα μικρόβια τα οποία ευθύνονται κυρίως για την άσχημη αναπνοή.

Πώς να το κάνετε:

Βάλτε λίγη μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε τα δόντια σας.

Ο άλλος τρόπος που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να αναμίξετε μαγειρική σόδα και αλάτι – ένας πολύ δημοφιλής τρόπος να φτιάξετε οδοντόκρεμα στο σπίτι εξαιτίας των ισχυρών και αποτελεσματικών τις ιδιοτήτων σε μικρό χρονικό διάστημα.

Λεύκανση Δοντιών Με Σόδα – Εναλλακτική Λύση

Η λεύκανση δοντιών με σόδα και αλάτι, είναι μια εναλλακτική πρακτική. Συνήθως χρησιμοποιείται λεμόνι, αλλά στην δική μας περίπτωση, το αλάτι φαίνεται να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε και τα δυο και να δείτε ποιο λειτουργεί καλύτερα στην περίπτωση σας.

Λεύκανση Δοντιών Με Φυσικό Τρόπο Με Μηλόξυδο

Αν πραγματικά θέλετε να να πετύχετε την απόλυτη λεύκανση δοντιών με φυσικό τρόπο, πρέπει να ακολουθήσετε την συνταγή που σας δίνουμε σήμερα. Συνεχίστε να διαβάζετε!

Λεύκανση Δοντιών Με Φυσικό Τρόπο

Το μηλόξυδο έχει αποκτήσει την φήμη μιας εξαιρετικής θεραπείας χάρη στα καταπληκτικά ιατρικά του πλεονεκτήματα.

Φτιάχνεται από μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση, είναι πλούσιο σε πηκτίνες, υγιείς χημικές ενώσεις και στοιχειώδη μέταλλα. Είναι γνωστό σαν μια λύση για κάποιες ασθένειες, καθώς επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την λεύκανση δοντιών στο σπίτι.

Τί είναι αυτό που κάνει το μηλόξυδο ιδανικό για την λεύκανση δοντιών;

Το μηλόξυδο λειτουργεί σαν καθαριστικό με ήπια δράση. Επίσης, διατηρεί το pH όξινο και έτσι κάνει το χαμόγελό σας να λάμπει. Είναι γνωστό να απομακρύνει λεκέδες για να επιτευχθεί η λεύκανση δοντιών και καταστρέφει παθήσεις των ούλων, όπως μικρόβια στο στόμα σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μηλόξυδο για λεύκανση δοντιών με φυσικό τρόπο;

  • Αραιώστε το μηλόξυδο με νερό (μισή κουταλιά του γλυκού μηλόξυδο σε μια κούπα νερό) και κάντε πλύσεις το πρωί.
  • Βουρτσίστε όπως συνήθως μετά από τις πλύσεις.
  • Κάντε αυτή την διαδικασία πολλές φορές για να απομακρύνετε λεκέδες στα δόντια και να τα κάνετε πιο λευκά.

Κρατήστε αυτές τις συμβουλές:

  • Ανακινήστε το μπουκάλι πριν την χρήση, καθώς τα απαραίτητα συστατικά βρίσκονται στην πάτο του μπουκαλιού.
  • Φροντίστε να αραιώσετε την σύνθεση πριν την χρήση καθώς είναι όξινη και μπορεί να κάνει κακό στα δόντια σας αν χρησιμοποιηθεί αδιάλυτη.
  • Μην χρησιμοποιείτε πολύ ξύδι, όχι περισσότερο από μία φορά την ημέρα στα δόντια σας καθώς μπορεί να φθείρει το σμάλτο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχετε μια φυσική λεύκανση δοντιών. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας σχετικά με την λεύκανση δοντιών με σόδα και και δείτε το βίντεο που περιγράφει βήμα βήμα, πώς θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι σας.

» Αν θέλετε να πετύχετε πιο θεαματικά αποτελέσματα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απόλυτα ασφαλές και οικονομικό kit λεύκανσης δοντιών όπως το Ionic White.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *