Λεύκανση Δοντιών: Πώς Ακριβώς Γίνεται Και Τι Θα Σας Κοστίσει!

Μελίνα ΖαρτακάκηΨάχνετε έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να αποκτήσετε αστραφτερό χαμόγελο; Η λεύκανση δοντιών είναι η απόλυτη λύση.

Ελάτε να δούμε μαζί τις επιλογές που έχετε!

Πριν συνεχίσετε, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάστε την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ. Θα σας δείξω πώς κατάφερα να πετύχω την απόλυτη λεύκανση δοντιών.

Δεν ξόδεψα πολλά χρήματα και δεν ταλαιπωρήθηκα. Αυτός είναι και λόγος που αποφάσισα να γράψω το άρθρο που διαβάζετε σήμερα.

Θέλησα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Να σας δείξω τις εναλλακτικές σας επιλογές!

Μπορείτε να κάνετε τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο σας για καθαρισμό, ή να ζητήσετε να σας κάνει μια πιο δραστική επέμβαση.

Μπορεί όμως και να ακολουθείτε μια ρουτίνα λεύκανσης στο σπίτι σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με τα οδοντιατρεία.

Πάντα υπάρχει και η λύση της φυσικής λεύκανσης, στην οποία χρησιμοποιείτε βότανα και υλικά που υπάρχουν στην φύση, αλλά και στην… κουζίνα σας.

Τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα, αλλά η εξοικονόμηση χρημάτων είναι πάντα ένας πολύ σημαντικός παράγοντος για την επιλογή της λύσης που σας ταιριάζει.

Οι επαγγελματικές λύσεις είναι πολύ ακριβές. Οι σπιτικές συνταγές με φυσικά υλικά δεν έχουν συνήθως αποτέλεσμα.

Προτείνουμε να διαλέξετε κάτι ακριβώς στην μέση, Μια λύση με σχετικά χαμηλό κόστος, αλλά που να δίνει αποτελέσματα σχεδόν ισάξια με τις πολύ ακριβές επεμβάσεις λεύκανσης δοντιών από επαγγελματίες.

➠ Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, διαβάστε εδώ την πλήρη αξιολόγηση του Ionic White!

Πρόκειται για το απόλυτα αποτελεσματικό σύστημα για την λεύκανση δοντιών. Κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι η πρώτη επιλογή μας, όταν πρόκειται για μια λύση που προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-αποτελεσμάτων.

Η λεύκανση δοντιών είναι μια υπόθεση που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια άντρες και γυναίκες. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα πορτοφόλια και αν επιλέξετε κάτι που θα σας κοστίσει ακριβά, δεν σημαίνει ότι θα έχετε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λεύκανση Δοντιών ή Καθαρισμός; Ποια Είναι η Διαφορά;

Σύμφωνα με τους παγκόσμιους οργανισμούς υγείας, η «λεύκανση δοντιών» είναι μια διαδικασία που στοχεύει στο να κάνει τα δόντια σας πιο λευκά από ότι είναι φυσιολογικά. Να τα «ασπρίσει», χωρίς αυτό να είναι ένα φυσικό χρώμα δοντιών.

Λεύκανση Δοντιών - Καθαρισμός Δοντιών

Ο «καθαρισμός των δοντιών» είναι στην ουσία, η επέμβαση που επαναφέρει τα δόντια σας στο κανονικό, διώχνοντας από επάνω τους τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες από την διατροφή σας.

Έχει καθιερωθεί όμως ο «καθαρισμός» να λέγεται «λεύκανση», απλά και μόνο για εμπορικούς σκοπούς. Ακούγεται πολύ καλύτερα και μάλλον δεν θα διαβάζετε το σημερινό μου άρθρο, αν είχα ως τίτλο «πώς θα πετύχετε τον απόλυτο καθαρισμό δοντιών».

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να χρησιμοποιούμε την «λεύκανση» για να περιγράφουμε αυτό που φαντάζομαι ότι πραγματικά θέλετε. Να αποκτήσετε δηλαδή δόντια πολύ πιο λευκά από ό,τι είναι σήμερα, χωρίς όμως να καταλήξετε με ένα κάτασπρο και αστείο χαμόγελο, σαν αυτά που κοροϊδεύουμε στην τηλεόραση..!

Τι Ακριβώς Συμβαίνει Με Το Σμάλτο Των Δοντιών;

Οι περισσότεροι από εμάς ξεκινάμε στα πρώτα μας χρόνια, με κατάλευκα και αστραφτερά δόντια, χάρη στην ανέγγιχτη στρώση του σμάλτου επάνω σε αυτά. Το σμάλτο είναι μια σύνθεση από μικροσκοπικούς κρυστάλλους και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προστατεύει τα δόντια μας από τις τριβές κατά το μάσημα ή από χτυπήματα.

Εχθρός των δοντιών η ζάχαρη

Σημειώνω εδώ, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός για το σμάλτο των δοντιών μας, είναι η ζάχαρη!

Καθώς περνούν τα χρόνια, αλλά και όσο πιο απρόσεχτοι γινόμαστε, τα δόντια μας αρχίζουν να κιτρινίζουν και να χάνουν την φυσική τους γυαλάδα. Αν δεν φροντίζουμε σε τακτική βάση να απαλλάσσουμε το σμάλτο από τους εχθρούς που το περικυκλώνουν. η κατάσταση συνήθως γίνεται ανεξέλεγκτη.

Η λεύκανση δοντιών καθώς αφαιρεί τους λεκέδες και τα υπολείμματα των τροφών, αφήνει το σμάλτο τραυματισμένο και ανοιχτό σε εξωτερικούς παράγοντες. Την κατάσταση προλαβαίνει να διορθώσει το σάλιο, μεταφέροντας κάποια μέταλλα και με τον καιρό τα οργανικά υπολείμματα αρχίζουν να γεμίζουν πάλι τα κενά.

Αποχρωματισμός Δοντιών: Οι Δύο Τύποι Των Λεκέδων

Μπορεί να βλέπουμε ότι θα δόντια μας κιτρινίζουν και να θεωρούμε ότι καθαρίζοντας τα καλύτερα θα βελτιώσουμε την κατάσταση. Καλό είναι πριν δοκιμάσουμε οτιδήποτε, να μάθουμε τι είναι αυτό που μπορεί να τα χρωματίζει.

Εξωτερικοί λεκέδες:

Είναι αυτοί που βρίσκονται στην επιφάνεια των δοντιών. Δημιουργούνται όταν πίνουμε σκουρόχρωμα ποτά (ο καφές είναι το χειρότερο), από τις τροφές και από το κάπνισμα.

Αν τους προλάβουμε, μπορούν να καταπολεμηθούν με το πολύ καλό βούρτσισμα των δοντιών. Μερικές φορές ίσως χρειαστεί να επιλέξουμε μια πιο δραστική οδοντόκρεμα.

Οι επίμονοι εξωτερικοί λεκέδες, μπορούν να φύγουν με έναν απλό καθαρισμό δοντιών. Είναι σημαντικό να ξέρετε, πώς να δεν προλάβετε την κατάσταση, μπορεί να εισχωρήσουν στην οδοντίνη και να ριζώσουν βαθειά εκεί, δημιουργώντας σοβαρότερα προβλήματα.

Εσωτερικοί λεκέδες:

Είναι αυτοί που χρωματίζουν τα δόντια από μέσα. Μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από κάποιον τραυματισμό, από την έκθεση σε κάποια φάρμακα (όπως η τετρακυκλίνη) ή απλά επειδή μεγαλώνουμε. Στο παρελθόν είχε υπερεκτιμηθεί η χρήση του φθορίου (fluoride), όμως σήμερα ξέρουμε ότι αν κάνουμε κατάχρηση, μπροεί και αυτό να λεκιάσει τα δόντια.

Ionic WhiteΚάτι που επίσης έχει ξεπεραστεί στην εποχή μας, είναι η αντίληψη ότι οι εσωτερικοί λεκέδες των δοντιών είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί σε καθαρισμούς και δεν μπορούν να καταπολεμηθούν.

Η σύγχρονη οδοντιατρική επιστήμη, θεωρεί ότι ακόμα και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις σε κίτρινα δόντια, μπορούν να θεραπευτούν χρησιμοποιώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα, προϊόντα όπως το Ionic White.

Με βάση τις παρατηρήσεις των οδοντιάτρων, η χρήση του για μερικούς μήνες, μπορεί πλέον να κάνει θαύματα.

Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε τα iWhite και iWhite 2 Instant, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή του Ionic White είναι η καλύτερη μέχρι τώρα στην ελληνική αγορά.

Αν όλα αποτύχουν βέβαια, υπάρχει πάντα η λύση της κοσμητικής οδοντιατρικής, όπου με την χρήση πρόσθετων λεπτών θηκών, «κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί» και χρειάζονται μόνο λίγες συνεδρίες και αρκετά χρήματα.

Λεύκανση Δοντιών: Οι Επιλογές Σας!

Υπάρχουν τρεις βασικές επιλογές για την λεύκανση δοντιών, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, της διάρκειας θεραπείας και του συνολικού κόστους. Και οι τρεις στηρίζονται κυρίως στην χρήση υπεροξειδίου, ενώ αυτό που στην ουσία αλλάζει, είναι ο χρόνος εφαρμογής και η πυκνότητα του.

#1 – Λεύκανση Από Επαγγελματία

Το βασικότερο πλεονέκτημα αυτής της λύσης, είναι η σημαντική αλλαγή στο χρώμα των δοντιών, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο γιατρός χρησιμοποιεί προσεκτικά μεγάλες συγκεντρώσεις υπεροξειδίου σε μορφή τζελ. Το τοποθετεί στα δόντια, αφού έχει προστατέψει τα ούλα με μια στρώση καουτσούκ.

Σε γενικές γραμμές το υπεροξείδιο μένει στα δόντια σε κύκλους 15 με 20 λεπτών, με την συνολική διάρκεια της θεραπείας να μην ξεπερνά την μία ώρα.

Αν έχετε πραγματικά επίμονους λεκέδες που φεύγουν πολύ δύσκολα, συνήθως ο οδοντίατρος θα σας συμβουλέψει να κάνετε άλλον έναν τέτοιο καθαρισμό-λεύκανση ή σε αρκετές περιπτώσεις, θα σας δώσει ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών στο σπίτι, για να συνεχίσετε μόνοι σας.

Η επαγγελματική αυτή λύση κοστίζει συνήθως από €250 έως και €800.

#2 – Εξατομικευμένα Μασελάκια Λεύκανσης Για Χρήση Στο Σπίτι

Πολλοί οδοντίατροι στο εξωτερικό υποστηρίζουν ότι για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στα δόντια σας, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια αγωγή στο σπίτι για αρκετό καιρό. Μπορούν να σας φτιάξουν μασελάκια σύμφωνα με την οδοντοστοιχία σας και na τα προσαρμόζετε στα δόντια σας μαζί με το τζελ υπεροξειδίου, ακολουθώντας το πρόγραμμα που θα σας δώσουν.

Συνήθως ζητούν να τα τοποθετείτε για πάνω από μια ώρα και πολλές φορές η καλύτερη επιλογή είναι να τα αφήνετε όλη την νύχτα, ανάλογα με την πυκνότητα του υπεροξειδίου και τις συμβουλές του γιατρού.

Στην Ελλάδα μέχρι τώρα δεν φαίνεται να συμβουλεύουν κάτι τέτοιο οι οδοντίατροι. Προτιμούν να ζητούν επίσκεψη στο οδοντιατρείο τους και αγωγή μόνο από τους ίδιους.

Η συγκεκριμένη λύση κοστίζει συνήθως από €100 έως €300.

#3 – Kit Λεύκανσης Δοντιών Στο Σπίτι

Η πιο φθηνή και σίγουρα πιο αποτελεσματική λύση (σε σχέση με το κόστος). Απλά αγοράζετε ένα Kit λεύκανσης δοντιών όπως το Ionic White και ακολουθείτε τις συμβουλές που δίνει η επιστημονική ομάδα που το δημιούργησε.

Σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλά αποτελέσματα και η τιμή του είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερο καιρό, έτσι ώστε να πετύχετε αποτελέσμτα σαν αυτά που δίνουν οι ακριβές λύσεις λεύκανσης στα οδοντιατρεία.

Το πακέτο περιλαμβάνει μασελάκια που σίγουρα δεν ταιριάζουν στα δόντια σας, όπως τα εξατομικευμένα και θα χρειαστεί να κάνετε μια προσπάθεια τις πρώτες ημέρες, μέχρι να βρείτε ένα σημείο που να σας βολεύει και να καλύπει όλα τα δόντια σας, ώστε να έχετε ομοιόμορφη λεύκανση.

Αν ξεπεράσετε τις δυσκολίες των πρώτων ημερών, σίγουρα ο καθαρισμός των δοντιών με αυτόν τον τρόπο θα σας γίνει συνήθεια.

Τα kit λεύκανσης δοντιών, συνήθως έχουν τιμές από €20 έως €100.

➠  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Ionic White!

Η λεύκανση δοντιών είναι μια καθαρά υποκειμενική υπόθεση. Κάποιοι θέλουν να φτάσουν στα άκρα και να αποκτήσουν κάτασπρο χαμόγελο, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν ένα πιο φυσικό χρώμα στα δόντια τους, χωρίς λεκέδες.

Κάποιοι θέλουν να πληρώσουν περιουσίες για να το καταφέρουν, ενώ οι περισσότεροι από εμάς. σκεφτόμαστε και το οικονομικό.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να δίνετε τον χρόνο στα δόντια σας, ώστε να προσαρμόζονται και να μην εξασθενούν. Σε διαφορετική περίπτωση γίνονται ευάλωτα σε κινδύνους και θα σας χαλάνε πιο εύκολα.

Μην κάνετε υπερβολές και αφήστε την μέθοδο λεύκανσης που θα επιλέξετε, να δώσει τα αποτελέσματα της μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.

15 Συμβουλές Για Να Βελτιώσετε Την Κατάσταση Τώρα!

λεύκανση δοντιώνΈχετε κιτρινισμένα ή αποχρωματισμένα δόντια; Σας ενδιαφέρει η λεύκανση δοντιών, αλλά δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε;

Αν ναι, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Μην αφήνετε στα κιτρινισμένα δόντια να σας εμποδίζουν να απολαμβάνετε τη ζωή σας. Ένα λαμπερό χαμόγελο πάντα κολακεύει την προσωπικότητα σας.

Θα σας δείξουμε πολλές εύκολες και απλές συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και να εξασφαλίσετε την επιτυχία όσον αφορά τη λεύκανση των δοντιών σας.

➠  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να πετύχετε λεύκανση δοντιών εύκολα και γρήγορα στο το σπίτι σας!

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να πιστεύετε και σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα σε επισκέψεις σε οδοντιάτρους και ακριβές μεθόδους για λεύκανση δοντιών.

Οι επιλογές σας είναι πολλές.

1.  Να ξεπλένετε το στόμα σας αφού πιείτε καφέ ή τσάι. Είναι και τα δύο πολύ γνωστά για το χρωμάτισμα των δοντιών. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσπαθήστε να τα εξαλείψετε από τη διατροφή σας εντελώς.

Το ίδιο ισχύει και για τα αναψυκτικά και το κρασί. Μπορούν να λεκιάσουν τα δόντια σας, περίπου όπως ο καφές και το τσάι.

2.   Θα βλάψετε τα δόντια σας με τρόπο που δεν θα μπορεί να διορθωθεί, αν προσπαθείτε να τα θεραπεύσετε χρησιμοποιώντας τζελ ή πάστες λεύκανσης δοντιών πολύ συχνά. Χρησιμοποιήστε τα μόνο όπως προτείνει η εταιρία στην ετικέτα της μάρκας που χρησιμοποιείτε. Θα αποφύγετε, έτσι, να κάνετε ζημιά στα δόντια σας, όταν προσπαθείτε να τα λευκάνετε.

3.   Για να λευκάνετε τα δόντια σας, ενώ τρώτε, χρησιμοποιήστε φλούδες πορτοκαλιού! Τα εσπεριδοειδή έχουν σπουδαίες φυσικές ιδιότητες λεύκανσης.

Απλώς πάρτε τη φλούδα από το πορτοκάλι, αφού το φάτε, και τρίψτε την κατά μήκος των δοντιών σας. Περιμένετε λίγα λεπτά και στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας, όπως θα κάνατε κανονικά. Θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα αμέσως.

4.   Για την προστασία των ούλων από το λευκαντικό τον δοντιών, τρίψτε τα (ούλα) με λίγη βαζελίνη πριν από τη χρήση των προϊόντων λεύκανσης. Η βαζελίνη παρέχει μια προστατευτική επικάλυψη που θα αποτρέψει τα δραστικά συστατικά των τοπικών λευκαντικών να λευκάνουν τα ούλα, μαζί με τα δόντια σας.

5.   Για να διατηρήσετε τα δόντια σας λευκά, φροντίστε να χρησιμοποιείτε ένα καλαμάκι όταν πίνετε ποτά με υψηλά επίπεδα οξύτητας. Η οξύτητα σε ποτά, όπως αναψυκτικά ή αθλητικά ποτά, μπορεί να επηρεάσει το χρώμα των δοντιών σας, αλλά το καλαμάκι ενεργεί ως εμπόδιο.

Αυτό δεν θα αλλάξει το χρώμα των δοντιών σας από τη μία μέρα στην άλλη και αν τα δόντια σας είναι ήδη λεκιασμένα δεν θα τα διορθώσει. Θα βοηθήσει στην αποτροπή του περαιτέρω αποχρωματισμού.

Γυναίκα που χαμογελάει

6.   Ένας τρόπος για να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε είναι να χρησιμοποιήσετε έναν νάρθηκα λεύκανσης δοντιών και τζελ. Αυτές οι λύσεις έχει αποδειχθεί ότι προσφέρουν ένα λευκότερο χαμόγελο. Ωστόσο, χρειάζονται λίγο χρόνο για να δράσουν.

7.   Χρησιμοποιείστε νήμα. Πρέπει να καθαρίζετε δόντια σας με νήμα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Η χρήση του οδοντικού νήματος απομακρύνει τροφές από τα δόντια και βοηθά στην καταπολέμηση της συσσώρευσης πλάκας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με τα κιτρινισμένα δόντια, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το χρησιμοποιήσουν. Για άλλη μια φορά… Αν θέλετε να διατηρήσετε τα δόντια σας στα καλύτερά τους, μην ξεχνάτε το νήμα.

8.   Η λεύκανση στον οδοντίατρο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε τα δόντια σας πιο άσπρα, αλλά αν γίνεται πολύ συχνά μπορεί να κάνετε τα δόντια σας να γίνουν πορώδη, καταστρέφοντας το σμάλτο. Αυτό μπορεί επίσης να κάνει τα δόντια σας να λεκιάζονται πιο εύκολα.

9.   Πίνετε λιγότερο τσάι και καφέ. Το τσάι και ο καφές είναι απαίσια για τα δόντια σας. Τα λεκιάζουν, αφήνοντας τους ελαφρώς ένα καφέ ή θαμπό χρώμα. Προσπαθήστε να μειώσετε την κατανάλωση τους. Εάν δεν θέλετε να διακόψετε τις αγαπημένες σας συνήθειες, τουλάχιστον ξεπλύνετε το στόμα σας καλά αφού τελειώσετε.

μέθοδος λεύκανσης δοντιών

10.   Διαλέξτε μια φθηνή αλλά σίγουρα αποτελεσματική μέθοδο. Υπάρχουν στην αγορά οικονομικές λύσεις με τις οποίες μπορείτε να πετύχετε την ιδανική λεύκανση δοντιών χωρίς καν να επισκεφτείτε τον οδονίατρο σας. Φροντίστε να αγοράσετε κάποιο προϊόν που να έχει γνωστά και εγγυημένα αποτελέσματα.

Η Λεύκανση Δοντιών Είναι Εύκολη Υπόθεση

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν πρόκειται για τη βελτίωση του χρώματος των δοντιών σας είναι να αποφεύγετε σε πρώτη φάση, συνήθειες που θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη.

Μην περιμένετε να λειτουργήσει να λειτουργήσει η λεύκανση δοντιών με την πρώτη προσπάθεια.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζεται μόνο μία φορά για να αποκτήσουν αστραφτερά δόντια και σταματούν όταν αυτή τη μία φορά δεν επιτύχουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Συνήθως, οι θεραπείες απαιτούν παρακολούθηση κάθε λίγους μήνες.

11.   Μία σημαντική συμβουλή για τη λεύκανση δοντιών είναι να προσπαθείτε να βουρτσίζετε και να καθαρίζετε τα δόντια σας με οδοντικό νήμα ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη της συσσώρευσης πλάκας.

Φροντίστε να έχετε μια οδοντόβουρτσα και νήμα μαζί σας στη δουλειά, αλλά και όταν πάτε έξω για φαγητό. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να πλένετε το στόμα σας μετά από κάθε γεύμα.

12.   Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες για τη λεύκανση των δοντιών. Βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με υπεροξείδιο.

Χρησιμοποιήστε το για να ξεπλένετε το στόμα σας και να λευκαίνουν τα δόντια σας χωρίς την χρήση δραστικών χημικών ουσιών. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι πιο ήπιο για το σμάλτο των δοντιών από τις εμπορικές ταινίες λεύκανσης και μπορεί να λευκάνει τα δόντια σας σημαντικά αν χρησιμοποιείται τακτικά.

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το οξυζενέ, είναι να βουτήξετε ένα κομμάτι βαμβάκι και να τρίψετε τα δόντια σας με αυτό. Θα πρέπει να δείτε αποτελέσματα σε μερικές εβδομάδες.

13.   Σταματήστε το κάπνισμα εάν θέλετε πιο λευκά δόντια. Το κάπνισμα καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών σας. Και αυτό που μένει είναι καφέ ή κίτρινα δόντια. Ακόμα και αν πληρώσετε για μία ακριβή οδοντιατρική λεύκανση, το χαμόγελό σας δεν θα λάμψει για πολύ αν καπνίζετε.

Σταματήστε το κάπνισμα για την υγεία σας, αλλά και για την εμφάνισή σας.

μαύρη μπλούζα14.   Αν φοράτε λευκή φωτεινή μπλούζα, θα κάνει τα δόντια που δεν είναι τόσο λευκό να φαίνονται ακόμα πιο θαμπά και κιτρινισμένα. Δοκιμάστε να φοράτε μπεζ μπλούζες ή μπλούζες σε υπόλευκο χρώμα, έτσι ώστε να μειώνεται η συνολική αντίθεση της λευκής μπλούζας δίπλα στα δόντια σας πριν φτάσουν στο λευκότερο τους στάδιο.

15.   Αγοράστε ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λεύκανση δοντιών, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε και χωρίς να χαλάσετε πολλά χρήματα. Συνήθως η επιλογή είναι δύσκολη, αλλά με λίγη καλή θέληση θα μπορέσετε να βρείτε μια μέθοδο που θα έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Μετά την λεύκανση των δοντιών σας, θα εκπλαγείτε με το πόσο θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Επιπλέον, θα σοκαριστείτε από το πόσο εύκολη, γρήγορη και φθηνή είναι η λεύκανση των δοντιών σας.

Εφαρμόστε αυτές τις απλές συμβουλές που μοιραστήκαμε μαζί σας σήμερα. Θα πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια και σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η λεύκανση δοντιών, μπορεί να είναι μια εύκολη και καθημερινή σας συνήθεια.

2 thoughts on “Λεύκανση Δοντιών: Πώς Ακριβώς Γίνεται Και Τι Θα Σας Κοστίσει!

 1. Ελένη Ζαφειρίου

  Έκανα λεύκανση στα δόντια μου με θεραπεία λέιζερ πριν κάποια χρόνια από το σπίτι μου και όντας καπνίστρια, τα δόντια μου είναι αρκετά κίτρινα! Έγιναν 10 τόνους πιο ανοιχτά και δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν απίστευτα λευκά. Μετά από ενάμιση χρόνο πήρα την ίδια κυρία να έρθει σπίτι να μου κάνει την θεραπεία ανανέωσης και τα δόντια μου έγιναν ξανά υπέροχα λευκά.

  Πριν μερικούς μήνες πήγα πίσω για μία ακόμα θεραπεία ανανέωσης αλλά η κυρία ήταν έγκυος και μου την έκανε μία φίλη της και τα δόντια μου δεν άλλαξαν καθόλου, απλά έδειχναν ελάχιστα πιο λευκά για λίγες ημέρες και μετά γύρισαν στο φυσιολογικό τους χρώμα. Η οδοντίατρος που πηγαίνω μου είπε ότι τα δόντια μου έχουν ακριβώς τον ίδιο τόνο με πριν και με κάποιο τρόπο έβαλε το προϊόν λεύκανσης στην μύτη μου και μου προκάλεσε απίστευτο ερεθισμό, έκανε την μύτη μου κατακόκκινη και έπειτα το έβαλε στα ούλα μου και την επόμενη ημέρα είχα 8 τεράστια έλκη στα χείλη και στα ούλα μου! Έπαιρνα παυσίπονα για περισσότερο από μία εβδομάδα και σχεδόν δεν μπορούσα να φάω!

  Οπότε, εάν και συνιστώ την λεύκανση με λέιζερ, πιστεύω ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά το ποιον πρέπει να εμπιστεύεστε να σας την κάνει!

  Reply
  1. Teeth Whitening Greece Post author

   Γεια σου Ελένη. Πραγματικά πέρασες μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια. Το ευχάριστο είναι ότι πλέον ξέρεις τι ενοχλεί τον οργανισμό σου και καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Υπάρχουν πολλές λύσεις για εύκολη λεύκανση των δοντιών. Μπορεί να μην έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα που προσφέρει ένας επαγγελματίας, αλλά είναι ασφαλείς και σίγουρα πολύ πιο οικονομικές. Καλή συνέχεια!

   Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *