Διαλέξτε Την Ιδανική Λύση Για Να Διώξετε Την Πέτρα Μια Για Πάντα

By | 14 Ιανουαρίου 2018

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, έχετε μόνο μία ευκαιρία να βοηθήσετε τα δόντια σας να παραμείνουν υγιή. Μόλις το κεφάλι κάτω από το λάθος μονοπάτι, το χαμόγελό σας μπορεί να υποφέρει από πολλά προβλήματα όπως κοιλότητες, ουλίτιδα και ακόμη και ασθένεια των ούλων. Κάντε κάτι γι ‘αυτό και ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές οδοντικής φροντίδας.

Διώξτε Την Πέτρα

Εάν θέλετε να εντοπίσετε έναν οδοντίατρο που συνεργάζεται με τον προϋπολογισμό σας, καλέστε πρώτα. Αν δεν είστε ασφαλισμένος, η εξέταση των οδοντιατρικών σχολών μπορεί να είναι μια επιλογή εξοικονόμησης χρημάτων. Μην πιέζετε την οδοντιατρική φροντίδα στο πλάι και φροντίστε να πάτε στον οδοντίατρό σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Επιλέξτε Μια Οδοντόβουρτσα Ποιότητας Και Αντικαταστήστε Την Τακτικά

Η ιδανική οδοντόβουρτσα πρέπει να είναι μαλακή στα ούλα σας. Αν διαπιστώσετε ότι το βούρτσισμα των δοντιών σας προκαλεί αιμορραγία των ούλων σας, τότε επενδύστε σε μια μαλακότερη οδοντόβουρτσα. Μην κρατάτε την ίδια οδοντόβουρτσα για περισσότερο από ένα μήνα από τότε που τα βακτηρίδια μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα σε αυτό το αντικείμενο.

Καθαρίστε τακτικά την οδοντόβουρτσα. Αφού τελειώσετε το βούρτσισμα και πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο σετ λεύκανσης, ξεπλύνετε το και αφήστε το να στεγνώσει. Χρησιμοποιήστε ένα στήριγμα οδοντόβουρτσας έτσι ώστε το κεφάλι της οδοντόβουρτσας σας να μην έρχεται σε επαφή με τίποτα. Μην κρατάτε τη βούρτσα σε δοχείο. αυτό σας βοηθά να αποφύγετε τα βακτηρίδια. Η οδοντόβουρτσα πρέπει να αντικαθίσταται τακτικά.

Χρησιμοποιήστε ένα μη αλκοολικό, φυσικό διάλυμα στοματικής σκόνης καθημερινά. Μπορούν να αντιμετωπίσουν την halitosis και να μην καεί το στόμα. Τα πλύσεις στο στόμα που περιέχουν αλκοόλ μπορούν να στεγνώσουν το στόμα σας μέσα σε μία ή δύο ώρες. Η ξηροστομία καταλήγει σε πολύ κακή αναπνοή.

Είστε Επιρρεπείς Στην Πέτρα;

Εάν ναι, επενδύστε σε οδοντόκρεμα αντι-ταρτάρου. Προσεκτικά βουρτσίστε τις περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγίσετε. Προγραμματίστε κανονικές επισκέψεις καθαρισμού δοντιών με τον οδοντίατρό σας.

Είστε μπερδεμένοι από τις οδοντόβουρτσες των 75 δολαρίων; Αν δεν μπορείτε να κάνετε το χρόνο για κανονικές επισκέψεις οδοντιάτρου, μια οδοντόβουρτσα ποιότητας είναι ένα ημι-απομακρυσμένο δευτερόλεπτο. Χορηγημένος, αυτός ο τύπος βούρτσας δεν μπορεί να εξαλείψει ΟΛΕΣ τις συσσώρευση από κάτω από τα ούλα, αλλά σίγουρα έρχεται κοντά. Επιλέξτε ένα μοντέλο που έχει πολλές κεφαλές καθώς και καλή εγγύηση.

Είναι Σημαντικό Να Κάνετε Τακτικές Επισκέψεις Στον Οδοντίατρό Σας

Για να διατηρήσετε τη βέλτιστη στοματική υγεία και να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα στην εμφάνισή τους, επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας κάθε έξι χρόνια. Θα εξοικονομήσετε πολλά, αν αποτρέψετε προβλήματα ή τα αντιμετωπίσετε νωρίτερα.

Ακόμη και αν έχετε ψεύτικα δόντια, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να ασκείτε καλή στοματική υγιεινή. Όπως θα βουρτσίζετε τα δόντια, βουρτσίστε τις οδοντοστοιχίες σας. Είναι επίσης σημαντικό να βουρτσίζετε τη γλώσσα σας ή να χρησιμοποιείτε ένα ξύσιμο της γλώσσας, το οποίο επίσης απαλλάσσεται από βακτήρια που προκαλούν κακή αναπνοή.

Ψεύτικα δόντια

Βουρτσίστε τα δόντια σας για περίπου δύο λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει χρόνο σε κάθε δόντι, από το κάτω μέρος της γραμμής ούλων προς τα πάνω. Να είστε ευγενής ενώ εργάζεστε στα δόντια σας ή μπορεί να βλάψετε τα ούλα σας ή ακόμη και τα δόντια, τα ίδια. Εάν αισθανθείτε πόνο ή αιμορραγία στα ούλα σας ενώ βουρτσίζετε, επιλέξτε μια οδοντόβουρτσα που έχει μαλακότερες τρίχες.

Μην κάνετε τη συνήθεια να βουρτσίζετε τα δόντια σας πολύ γρήγορα. Είναι καθημερινή συνήθεια, αλλά δεν πρέπει να το βιάζεστε. Μην το κάνετε αυτό. Πάρτε όλη την ώρα που πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας. Μην περάσετε απλώς τις κινήσεις αυτές. Φροντίστε να βουρτσίζετε καλά και να το κάνετε τουλάχιστον για δύο λεπτά.

Λύσεις Υπάρχουν Πάρα Πολλές

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες προϊόντα διαθέσιμα για να φροντίζουν τα λεκιασμένα δόντια σας. Τα σουπερμάρκετ φέρουν τέτοια προϊόντα. Βρείτε ένα προϊόν που σας αρέσει, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες.

Όπως έχετε διαβάσει, αν είστε τεμπέλης για τη φροντίδα των δοντιών σας τότε θα πληρώσετε για το στο τέλος. Η φροντίδα των δοντιών σας θα προσφέρει μια ζωή απόλαυσης. Πάρτε αυτή τη συμβουλή στην καρδιά για να βεβαιωθείτε ότι τα δόντια σας είναι υγιή στο μέλλον και ότι δεν θα μετανιώσετε παραμέληση τους.

Είναι σημαντικό να λευκαίνουν τα δόντια σας για διάφορους λόγους. Ένας από τους λόγους είναι ότι μπορεί να βελτιώσει τη στοματική σας υγεία. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή σας, καθώς σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι και χαρούμενοι για τον εαυτό σας. Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν επίσης ως τρόπο για να αποτρέψουν τους λεκέδες στα δόντια τους από τον καφέ, το τσάι, το κρασί και άλλα ποτά.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας στο σπίτι χωρίς σκληρές χημικές ουσίες ή ακριβές θεραπείες. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε οδοντόκρεμα με μαγειρική σόδα ή σκόνη άνθρακα για να αφαιρέσετε τους επιφανειακούς λεκέδες στα δόντια σας. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια παλιομοδίτικη οδοντόβουρτσα με λειαντικές τρίχες πάνω της για να απομακρύνετε τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *