Προϊόντα Δοντιών Στην Ελληνική Αγορά – Πώς Να Διαλέξετε

By | 15 Ιανουαρίου 2019

Ποιος δεν θα ήθελε να κοιτάξει και να νιώσει νεαρά και υγιή για μερικά ακόμη χρόνια; Από κρέμες ενυδάτωσης σε βερνίκια νυχιών η λίστα των προϊόντων ομορφιάς είναι μεγάλη.

Προϊόντα στην Ελλάδα

Η λεύκανση των δοντιών είναι ένα μικρό κομμάτι του παζλ. Τα προϊόντα λεύκανσης στο σπίτι καθιστούν δυνατότερο το χαμόγελο για πολλούς από εμάς. Οι άνθρωποι που διαφορετικά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ακριβές επισκέψεις οδοντιάτρου μπορούν να λευκάνουν τα δόντια τους για λίγο περισσότερο από ένα κούρεμα.

Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των κιτ λεύκανσης δοντιών όπως το καλύτερο μέχρι τώρα στην Ελλάδα Ionic White για το 2019 και άλλων καλλυντικών προϊόντων. Τα δόντια δεν θεραπεύονται. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές ακούμε – “Η λεύκανση των δοντιών είναι ασφαλής” – παραμένουμε προσεκτικοί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες που συνειδητοποιούν την υγεία περνούν περισσότερο χρόνο μαθαίνοντας για τις διαφορετικές επιλογές λεύκανσης δοντιών.

Η ανταμοιβή είναι ένα φωτεινότερο χαμόγελο. Τα εργαλεία είναι ισχυρά λευκαντικά χημικά. Όσο περισσότερη δύναμη λεύκανσης σημαίνει συνήθως υψηλότερους κινδύνους. Η ζωή είναι μια πράξη εξισορρόπησης και η λεύκανση των δοντιών δεν είναι διαφορετική.

Ο στόχος είναι να βρεθεί ένας ευτυχισμένος συμβιβασμός. Ένα προϊόν που παρέχει επαρκή ισχύ λεύκανσης και εξασφαλίζει την ασφάλεια ταυτόχρονα.

Η εξισορρόπηση της λεύκανσης με ασφάλεια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η προφορική υγεία είναι ο πρώτος και ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας. Τα άτομα με λιγότερο από την τέλεια οδοντική υγεία πρέπει να διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο.

Μπορεί να σημαίνει λιγότερα ισχυρά πηκτώματα λεύκανσης ή μια επίσκεψη στον οδοντίατρο. Οι λωρίδες λεύκανσης των δοντιών είναι λιγότερο αποτελεσματικές, αλλά θεωρούνται ασφαλέστερες από τις μεθόδους λεύκανσης με βάση το δίσκο.

Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα σε όσους θέλουν μέγιστη ασφάλεια. Όταν πρόκειται για λεύκανση δοντιών ο χρόνος μπορεί να υποκαταστήσει την ισχύ. Με άλλα λόγια τα ίδια αποτελέσματα λεύκανσης μπορούν να επιτευχθούν με λιγότερο ισχυρά πηκτώματα και μεγαλύτερους χρόνους εφαρμογής.

Ακολουθεί μια λίστα με μεθόδους λεύκανσης δοντιών στο σπίτι, οι οποίες αρχίζουν με την ασφαλέστερη επιλογή:

  • Λευκαντική οδοντόκρεμα
  • Λωρίδες λεύκανσης δοντιών
  • Δίσκοι λεύκανσης για προσαρμοσμένη εφαρμογή με ζελέ χαμηλής συγκέντρωσης
  • Θερμομορφοί δίσκοι λεύκανσης με ζελέ χαμηλής συγκέντρωσης
  • Δίσκοι προσαρμοσμένης εφαρμογής με ζελέ υψηλής συγκέντρωσης
  • Θερμομορφοί δίσκοι με πηκτή υψηλής συγκέντρωσης

Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος για λεύκανση των δοντιών. Μια σύντομη αυτοαξιολόγηση μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *