Βασικά Προϊόντα Και Λύσεις Που Θα Δώσουν Αποτελέσματα

By | 14 Φεβρουαρίου 2019

Έχετε δει τις διαφημίσεις. Χρησιμοποιώντας είτε λωρίδες εμποτισμένες σε μια ειδική λύση είτε βουρτσίζοντας τα δόντια σας με μια ειδική φόρμουλα, μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας. Πολλοί καταναλωτές επιλέγουν αυτές τις λιγότερο δαπανηρές μορφές λεύκανσης δοντιών.

https://imgur.com/t/smile/J7HL0DQ

Άλλοι μπορεί να επιλέξουν να έχουν τα δόντια τους λεύκανση από έναν οδοντίατρο, ενώ ακόμα μερικοί πηγαίνουν για ένα πλήρες καπλαμά σύνολο λευκών δοντιών σε πραγματικό “extreme makeover” τρόπο. Αλλά πώς λειτουργούν αυτά τα προϊόντα λεύκανσης δοντιών; Και να κάνετε πάνω από το μετρητή λεύκανση δοντιών προϊόντα πραγματικά να αφαιρέσετε περισσότερο από τον καφέ και τους λεκέδες τσαγιού στο σμάλτο;

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει ποιες ουσίες μπορούν να προκαλέσουν αποχρωματισμό των δοντιών καθώς και τις διάφορες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την λεύκανση των δοντιών.

Αποχρωματισμός Των Δοντιών: Αιτίες

Έχω ήδη αναφέρει μερικές από τις ουσίες που συμβάλλουν στη χρώση ή τη σμάλτο του σμάλτου, όπως ο καφές και το τσάι. Υπάρχουν περισσότεροι συνεισφέροντες σε αυτό το πρόβλημα.

Μερικοί άλλοι παράγοντες που προκαλούν χρώση στα δόντια περιλαμβάνουν τη χρήση καπνού, καφεΐνες σόδες, τραυματισμό του δοντιού, αποχρωματισμό που σχετίζεται με το αντιβιοτικό τετρακυκλίνη και γήρανση.

Οδοντόκρεμες Που Μπορούν Να Βοηθήσουν

Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης των δοντιών συνιστώνται για ελάχιστους λεκέδες όπως ο καφές και το τσάι. Είναι όμως πολύ ωφέλιμα για άτομα που έχουν ήδη υποβληθεί σε επαγγελματική λεύκανση ή λεύκανση των δοντιών και θα ήθελαν να διατηρήσουν τα αποτελέσματά τους.

Αυτές οι οδοντόκρεμες αποτελούνται από ένα μείγμα ενός ήπιου διαλύματος υπεροξειδίου του υδρογόνου και σόδα ψησίματος.

Λεύκανση Δοντιών – Περισσότερες Επιλογές

Μπορείτε να αγοράσετε οικιακά εξαρτήματα λεύκανσης σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Αυτά αποτελούνται από δίσκο στόματος και διάλυμα πηκτώματος. Βυθίζετε τα δόντια σας στο διάλυμα για τουλάχιστον 10 λεπτά. Αν και αυτές είχαν επιτυχημένες αναφορές, δεν συνιστώνται πλήρως από την American Dental Association.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα οικιακό κιτ λεύκανσης, φροντίστε να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες και να μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από το συνιστώμενο.

Μια άλλη μορφή αυτών των συστημάτων λεύκανσης δοντιών δίσκου / πηκτής είναι το είδος συνταγής. Ναι, ο οδοντίατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών στο σπίτι. Αυτό είναι πιο επωφελές από το πάνω από το μετρητή μάρκα, επειδή ο οδοντίατρος μπορεί να ακολουθήσει μαζί σας και να βεβαιωθείτε ότι καμία από τις προηγούμενες οδοντιατρικές εργασίες σας δεν πραγματοποιείται από το κιτ.

iWhite – Μια Κάπως Ενδιαφέρουσα Αγορά

Η ισχύς που συσχετίζεται με το iWhite αναφέρεται στο επίπεδο υπεροξειδίου του υδρογόνου. Το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου είναι το ενεργό συστατικό που προκαλεί τα συστήματα λεύκανσης των δοντιών να λειτουργούν.

Για παράδειγμα, μια οδοντόπαστα λεύκανσης των δοντιών περιέχει λιγότερο από ένα τοις εκατό υπεροξείδιο του υδρογόνου, ενώ μερικά νεότερα προϊόντα περιέχουν έως και δέκα τοις εκατό υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Ορισμένα από τα κιτ λεύκανσης δοντιών περιέχουν από 10 έως 16% υπεροξείδιο του υδρογόνου και ένα διάλυμα εξουδετέρωσης ισχύος περιέχει έως και 35% υπεροξείδιο του υδρογόνου. Αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα στο γραφείο του οδοντιάτρου και αποτελείται από το συμπυκνωμένο διάλυμα υπεροξειδίου υψηλής συγκέντρωσης και τη χρήση λαμπρών φώτων.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και διαρκούν μερικά χρόνια. Εάν ενδιαφέρεστε για τη Λεύκανση Ισχύος, επικοινωνήστε με τον οδοντίατρό σας για συστάσεις.

Teeth Whitening Στην Ελλάδα

Ήθελα να λευκάνω τα δόντια μου εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους ότι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να είσαι πιο ελκυστικός για τους άλλους.

Δεν είμαι σίγουρη αν ο λόγος που δεν έχω λευκάνει τα δόντια μου είναι λόγω του κόστους ή του φόβου της ενόχλησης. Όμως, θα τα φτιάξω σύντομα και μετά θα μοιραστώ την εμπειρία μου με όλους σας!

Τα καπλαμάδες είναι μια πολύ δημοφιλής μέθοδος μόνιμης λεύκανσης των δοντιών. Τα καπλαμάδες είναι πραγματικά κατασκευασμένα από πορσελάνη και είναι προσαρτημένα στο δόντι. Μπορεί όμως να είναι μια δαπανηρή διαδικασία, κοστίζοντας όσο $ 900 ανά δόντι.

Όποια μέθοδο λεύκανσης δοντιών προτιμάτε, θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας προτού επιλέξετε οποιαδήποτε προϊόντα και χρησιμοποιήσετε όλα τα προϊόντα σύμφωνα με τις οδηγίες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *