Χρησιμοποιήστε Τις Φράουλες Για Να Φροντίσετε Τα Δόντια Σας

By | 25 Δεκεμβρίου 2017

Φράουλες Για Να Φροντίσετε Τα Δόντια Σας

Μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να παίξετε στον υπολογιστή ενώ χρησιμοποιείτε ένα προϊόν whitening στο σπίτι, που σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε τον εαυτό σας ενώ κάνετε επίσης κάτι που είναι καλό για σας.

Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει τις βασικές γνώσεις, καθώς ορισμένα κόλπα, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στοχεύσετε τα αποχρωματισμένα δόντια σας.

Μην πίνετε κρασί ή καφέ και σταματήστε να καπνίζετε!

Κάθε ένα από αυτά τα αντικείμενα περιέχει χημικές ουσίες που θα προσκολλώνται και θα αποχρωματίζουν τα δόντια σας. Εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να έχετε αυτά τα πράγματα, φροντίστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας αμέσως μόλις τελειώσετε. Πολλές εταιρείες αρχίζουν να κάνουν μίνι δάχτυλα που είναι ελαφρώς λειαντικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσουν τα δόντια σας εάν δεν έχετε πρόσβαση σε οδοντόβουρτσα. Το λειαντικό αποτέλεσμα αφαιρεί αμέσως τα συντρίμμια από τα δόντια σας.

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί έναν χημικό παράγοντα για να ανοίξει το χρώμα των δοντιών σας. Ο πιο συνηθισμένος τύπος λεύκανσης δοντιών γίνεται στο οδοντιατρείο και ονομάζεται «λεύκανση εντός του ιατρείου». Ο οδοντίατρος εφαρμόζει ένα τζελ που περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου στα δόντια σας και στη συνέχεια βάζει ένα ειδικό φως στο στόμα σας για περίπου μία ώρα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μία έως τρεις εβδομάδες για πλήρη αποτελέσματα, αλλά μπορεί να δείτε κάποια βελτίωση σε μία μόνο ημέρα.

Οι Φράουλες Μπορούν Να Χρησιμοποιηθούν Ως Φυσικός Τρόπος Λεύκανσης Των Δοντιών

Λόγω των οργανικών ενώσεων στις φράουλες, μπορεί να λευκαίνουν τα δόντια χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν δύσκολες χημικές ουσίες. Κάντε τις φράουλες μια πάστα και χρησιμοποιήστε το για να βουρτσίζετε τα δόντια σας, αφήνοντάς το για λίγο. Θα μπορούσατε να πάρετε ένα κομμάτι φράουλας και να το αποτρίψετε πάνω από τα δόντια σας όταν απλώς κρεμάτε έξω.

Νιφάρετε και βουρτσίστε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Η τήρηση αυτού του κανόνα δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία πλάκας και θα κάνει τα δόντια σας κίτρινα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ντυθείτε καλά κάθε βράδυ, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε πλάκα στο στόμα σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ζητήστε από τον οδοντίατρό σας να προτείνει κάποια προϊόντα για λεύκανση των δοντιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας χωρίς να προκαλέσετε βλάβη στα ούλα και τη γλώσσα. Ορισμένα προϊόντα είναι ανώτερα από άλλα και ο οδοντίατρος είναι ένας εξαιρετικός πόρος για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Εάν τα δόντια σας γίνονται ευαίσθητα κατά τη χρήση ενός προϊόντος για λεύκανση, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως. Θα μπορούσατε να βλάπτετε σοβαρά τα δόντια σας, οπότε προγραμματίστε ένα ραντεβού για να δείτε έναν επαγγελματία. Συζητήστε με τον οδοντίατρό σας για να αποφασίσετε ποια μέθοδος λεύκανσης θα ήταν η πιο κατάλληλη για εσάς.

Αφού έχετε λερώσει τα δόντια σας, θυμηθείτε να αποφύγετε τα υγρά που δεν είναι καθαρά για μέχρι τέσσερις ημέρες μετά. Τα δόντια σας θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε αποχρωματισμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πίνοντας καφέ ή τσάι, ακόμα και τρώγοντας ορισμένα φρούτα μπορεί να αρνηθεί τη λεύκανση των δοντιών σας.

Μια επαγγελματική λεύκανση μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη λεύκανση των δοντιών σας. Αν και αυτό θα είναι πιο ακριβό, μπορεί να καταλήξετε με ταχύτερα, πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα από ότι μπορείτε να περάσετε από άλλες τεχνικές λεύκανσης.

Τα άτομα που αγαπούν το κόκκινο κρασί και τα πίνουν εδώ και χρόνια είναι γενικά πρωταρχικοί υποψήφιοι για αποχρωματισμένα δόντια. Αυτό συμβαίνει επειδή το κόκκινο κρασί περιέχει βαθιά χρώματα που απορροφούν το σμάλτο σας και προκαλούν τα δόντια να γίνονται πιο σκούρα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να μειώσετε την κατανάλωση κρασιού όσο μπορείτε ή να πιείτε μέσα από ένα ψάρι.

Εάν Καπνίζετε, Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Λευκαίνετε Τα Δόντια Σας Είναι Να Σταματήσετε

Εάν ξοδεύετε πολλά χρήματα σε ένα σχήμα λεύκανσης δοντιών και στη συνέχεια συνεχίζετε να καπνίζετε, ουσιαστικά ρίχνετε χρήματα μακριά. Συνεχίζοντας να καπνίζετε μετά τη λεύκανση των δοντιών σας, θα ακυρώσετε γρήγορα τη σκληρή δουλειά σας.

Εάν το χρώμα των δοντιών σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, μιλήστε με τον οδοντίατρό σας για τις επιλογές που έχετε. Η επαγγελματική λεύκανση μπορεί να είναι αρκετά ακριβή αλλά μπορεί να αξίζει το κόστος όταν η ποιότητα της ζωής σας βελτιωθεί σημαντικά.

Μερικές φορές μπορεί να είναι καλό να χρησιμοποιείτε μια οδοντόκρεμα σχεδιασμένη για λεύκανση. Μια οδοντόπαστα λεύκανσης θα αποτρέψει την εμφάνιση λεκέδων, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ισχυρές άλλες μέθοδοι. Αυτές οι οδοντόκρεμες περιέχουν ένα ήπιο αποξεστικό από σίλικα το οποίο θα λειτουργεί χωρίς βλάβη του σμάλτου.

Διώξτε τος κηλίδες που προκαλούν ποτά με νερό για να προστατεύσει το λευκό χαμόγελο σας. Όταν χρησιμοποιείτε νερό για να κυνηγάτε σκούρα ποτά, όπως τσάι, καφέ και κρασί, το νερό θα σταματήσει τη χρωστική ουσία στα ποτά αυτά από τα λεύκανση των δοντιών. Η κατανάλωση καφέ με 2% ή το πλήρες γάλα, ή το πόσιμο μέσω ενός αχύρου, μπορεί να αποτρέψει την χρώση επίσης.

Αν όμως ήταν ευλογημένοι με εκθαμβωτικά λευκά δόντια, φανταστείτε πόσο με σιγουριά θα αναλάβατε το χαμόγελό σας. Ακολουθώντας τις συμβουλές που δίνονται εδώ θα σας επιτρέψει να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να αποκτήσετε ένα τέτοιο χαμόγελο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *