Αποφύγετε Την Ζάχαρη Για Να Γλιτώσετε Τα Εμφυτεύματα Δοντιών

By | 5 Ιανουαρίου 2018

Όταν θέλετε υγιή, ισχυρά δόντια, θυμηθείτε το φθόριο. Φθόριο στο νερό της βρύσης σας μπορεί να σας βοηθήσει να σας κρατήσει από φθορά των δοντιών. Μια επιλογή επίσης είναι μια φθοριωμένη οδοντόκρεμα. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα ή ξέπλυμα που περιέχει φθόριο.

Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα που έχει το κατάλληλο μέγεθος για το στόμα σας και έχει μαλακές τρίχες. Μην αφήνετε τα βακτήρια να αναπτυχθούν στην οδοντόβουρτσα σας. Ξεπλύνετε προσεκτικά μετά τη χρήση και αφήστε το να στεγνώσει. Θα πρέπει να αποθηκεύεται σε όρθια θέση με αρκετό ελεύθερο χώρο γύρω του.

Τρώτε όξινα τρόφιμα και γλυκά. Οι τροφές με ζάχαρη μπορούν να βλάψουν τα δόντια σας. Αν τα καταναλώσετε, πίνετε άφθονο νερό και τα βάζετε με το γεύμα σας. Βουρτσίστε μετά το φαγητό για να ελαχιστοποιήσετε τη ζημία για να αποφύγετε την λεύκανση με κάθε τρόπο.

Εμφυτεύματα Δοντιών

Εάν φοβάστε ότι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον πόνο της οδοντιατρικής σας επίσκεψης, μιλήστε στον οδοντίατρό σας για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους σηματοδοτήσετε να σταματήσουν προσωρινά. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προτείνετε να δώσετε ένα χέρι σήμα όταν είστε σε πολύ πόνο. Συχνά, δεν θα χρειαστεί να κάνετε αυτό το βήμα, αλλά απλά γνωρίζοντας ότι είναι μια επιλογή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *